iskoristili vikend

Lijepa supruga jednog od najboljih svjetskih tenisača pokazala duge noge u mini-hlačama na luksuznoj jahti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rafael Nadal i njegova supruga Xisca, poznata i po imenu Mary, jahtom vrijednom 2,6 milijuna eura su krenuli na Mallorcu nakon što su španjolske vlasti ublažile mjere zbog pandemije koronavirusa.

Tenisač Rafael Nadal i njegova supruga Xisca Perello nakon samoizolacije zbog koronavirusa odlučili su da je vrijeme za odmor te su krenuli na izlet svojom luksuznom jahtom.

Pogledaj i ovo Shakira i Rafael Nadal - 1 Ma je li moguće? Shakira je tajno ljubila slavnog sportaša dok je bio u vezi s današnjom suprugom, detalji afere izašli na vidjelo?

Nadal i njegova supruga, poznata i po imenu Mary, jahtom vrijednom 2,6 milijuna eura su krenuli na Mallorcu nakon što su španjolske vlasti ublažile mjere zbog pandemije koronavirusa. 34-godišnji tenisač i njegova 31-godišnja supruga u ležernom su se izdanju pripremali za putovanje dok su ih paparazzi fotografirali, no nisu se obazirali ni na što.

Xisca je pokazala lijepu figuru te je kratkim hlačama istaknula duge noge, a ona i suprug su se od sunca zaštitili kapama te su ih prolaznici jedva prepoznali. S njima su na putovanje krenuli Rafaelova sestra Mariabel i njegov otac Sebastian, a raskošna jahta koja inače prima 12 gostiju savršen je izbor za početak ljetnog odmora.

Jedan od najboljih svjetskih tenisača prošle je godine stao pred oltar sa svojom odabranicom, s kojom je u vezi čak 14 godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene