Nova knjiga kraljevskog biografa i povjesničara otkriva kako se princeza Diana nosila s aferom njezinog supruga princa Charlesa i njegove današnje supruge Camille Parker Bowles.

Galerija


Pokojna princeza Diana bila je svjesna da je suprug princ Charles vara s Camillom Parker Bowles dugo prije nego se odlučila razvesti od njega, otkrila je nova knjiga britanskog povjesničara i službenog kraljevskog biografa Roberta Laceya.

Vezani članci James Hewitt Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio Princeza Diana i princ Charles Pojavila se dosad neviđena snimka princeze Diane i princa Charlesa, zabilježila je jedan od rijetkih trenutaka sreće

Lacey, koji radi i kao savjetnik autorima serije "Kruna" koja prati život britanske kraljevske obitelji, tvrdi da je, zbog izostanka intimnosti u braku s Charlesom, Diana prijateljima znala govoriti kako će ga napiti da ga odvuče u krevet.

"Diana se istovremeno žalila i šalila na račun nedostatka seksualne aktivnosti u braku", otkrio je povjesničar.

Prijatelji su joj govorili kako nije dobra ideja napiti Charlesa zbog lošeg utjecaja alkohola na potenciju i predlagali joj drugačije metode, a jedna se Laceyu posebno urezala u sjećanje.

"Mogla bi izgasiti svjetla i staviti dužu plavu periku? Tako će te zamijeniti za Camillu", predložio joj je netko, a princeza je svojom reakcijom iznenadila prisutne, prenosi The Mirror.

"Diana je prasnula u smijeh. Tada je već prihvatila da nije jedina žena u životu svojeg supruga", otkrio je povjesničar.

Diana i Charles vjenčali su se 1981. godine u Katedrali sv. Pavla u Londonu, u braku su dobili dvojicu sinova, prinčeve Williama i Harryja, a razveli su se 1996. godine, nakon niza javnih optužbi o aferi budućeg kralja s Camillom.

Da je bila svjesna njihove afere, Diana je potvrdila u neslavnom intervjuu iz 1995. godine o kojem se trenutno provodi istraga.

"Pa, u braku nas je troje što je poprilična gužva", kazala je voditelju Martinu Bashiru u emisiji BBC-ja "Panorama" koju je u vrijeme emitiranja gledalo čak 23 milijuna ljudi.

No princeza se i godinama ranije komentirala nedostatak seksualnog život u braku svojem govornom treneru, glumcu Peteru Settelenu.

"Seksa je bilo, ali je bio jako čudan. No sve je to prestalo prije sedam godina", požalila mu se još 1993. godine.

Godinu dana nakon razvoda od Charlesa, Diana je poginula u tragičnoj prometnoj nesreći u tunelu u Parizu, a s njom je u automobilu bio i njezin tadašnji ljubavnik Dodi Al-Fayed.

Charles se ponovno oženio 2005. godine i to za ženu s kojom su ga povezivali još i prije nego se vjenčao s Dianom, Camillu.

Seksi kupaći kostim s tangama otkrio je svu raskoš njezinih oblina, ali i jednu sitnicu koju na Instagramu skriva!

Nova fotografija 54-godišnje ljepotice u bikiniju bez teksta je ostavila i njezine upola mlađe kolegice, a lajkaju je milijuni!