Gužva u braku

Lady Di imala je plan o ponovnom zavođenju Charlesa, često ga je znala spomenuti prijateljima na druženjima

Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Galerija

Nova knjiga kraljevskog biografa i povjesničara otkriva kako se princeza Diana nosila s aferom njezinog supruga princa Charlesa i njegove današnje supruge Camille Parker Bowles.

Pokojna princeza Diana bila je svjesna da je suprug princ Charles vara s Camillom Parker Bowles dugo prije nego se odlučila razvesti od njega, otkrila je nova knjiga britanskog povjesničara i službenog kraljevskog biografa Roberta Laceya.

Pogledaj i ovo Princeza Diana - 3 Čvrsto je odbijala! Princeza Diana rijetko se skidala iz obožavanih komada odjeće, ali nakon jednog događaja za njih više nije htjela čuti

Lacey, koji radi i kao savjetnik autorima serije "Kruna" koja prati život britanske kraljevske obitelji, tvrdi da je, zbog izostanka intimnosti u braku s Charlesom, Diana prijateljima znala govoriti kako će ga napiti da ga odvuče u krevet.

"Diana se istovremeno žalila i šalila na račun nedostatka seksualne aktivnosti u braku", otkrio je povjesničar.

Prijatelji su joj govorili kako nije dobra ideja napiti Charlesa zbog lošeg utjecaja alkohola na potenciju i predlagali joj drugačije metode, a jedna se Laceyu posebno urezala u sjećanje.

"Mogla bi izgasiti svjetla i staviti dužu plavu periku? Tako će te zamijeniti za Camillu", predložio joj je netko, a princeza je svojom reakcijom iznenadila prisutne, prenosi The Mirror.

"Diana je prasnula u smijeh. Tada je već prihvatila da nije jedina žena u životu svojeg supruga", otkrio je povjesničar.

Diana i Charles vjenčali su se 1981. godine u Katedrali sv. Pavla u Londonu, u braku su dobili dvojicu sinova, prinčeve Williama i Harryja, a razveli su se 1996. godine, nakon niza javnih optužbi o aferi budućeg kralja s Camillom.

Da je bila svjesna njihove afere, Diana je potvrdila u neslavnom intervjuu iz 1995. godine o kojem se trenutno provodi istraga.

"Pa, u braku nas je troje što je poprilična gužva", kazala je voditelju Martinu Bashiru u emisiji BBC-ja "Panorama" koju je u vrijeme emitiranja gledalo čak 23 milijuna ljudi.

No princeza se i godinama ranije komentirala nedostatak seksualnog život u braku svojem govornom treneru, glumcu Peteru Settelenu.

"Seksa je bilo, ali je bio jako čudan. No sve je to prestalo prije sedam godina", požalila mu se još 1993. godine.

Godinu dana nakon razvoda od Charlesa, Diana je poginula u tragičnoj prometnoj nesreći u tunelu u Parizu, a s njom je u automobilu bio i njezin tadašnji ljubavnik Dodi Al-Fayed.

Charles se ponovno oženio 2005. godine i to za ženu s kojom su ga povezivali još i prije nego se vjenčao s Dianom, Camillu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene