Gillian Anderson utjelovila je bivšu britansku premijerku Margaret Thatcher u četvrtoj sezoni serije "Kruna", a na Instagramu redovito objavljuje detalje sa snimanja.

Galerija


Glumica Gillian Anderson oduševila je gledatelje kao britanska premijerka Margaret Thatcher u četvrtoj sezoni serije "Kruna", a koliko je i sama uživala u toj ulozi dokazuje i redovitim objavama na društvenim mrežama.

Vezani članci Gillian Anderson i Peter Morgan Pukla ljubav nakon što su zajedno snimili hit-seriju o kojoj priča cijeli svijet, ne zna se što im je presudilo Josh O\'Connor Svađa oko serije o britanskoj kraljevskoj obitelji sve napetija, političar javno napao jednog od glavnih glumaca

"Samo isprobavam", napisala je 52-godišnja Anderson u opisu fotografije na kojoj pozira u kreljičinu tronu na setu serije "Kruna". Replika trona kraljice Elizabete II. izrađena je za Oliviju Colman koja je utjelovila šeficu britanske monarhije, a Gillian je noge digla preko dvije stolice te je nasmijala brojne pratitelje. "Mislim da tako čak i kraljica sjedi dok nitko ne gleda", "Prava si kraljica", "Obožavam te, zadivila si sve kao Margaret Thatcher", "Zamislite samo da se ovo zaista dogodilo i da se britanska premijera jednom ovako fotografirala", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

Još otkako je serija objavljena, Gillian redovito na društvenim mrežama objavljuje detalje sa snimanja. Glumica je sredinom studenog ove godine otkrila i kako se pripremala za ulogu. Istaknula je da su joj pomagala čak dva vokalna trenera s kojima je vježbala britanski naglasak u mračnim i praznim prostorijama kako bi što bolje utjelovila pokojnu političarku koja je Veliku Britaniju vodila od 1979. do 1990. godine. A da uđe u ulogu, puno su joj pomogli i kostimografi.

"Nikada u životu ne bih nosila cipele kakve je ona nosila. Ali način hodanja koji sam naučila, kako je ona hodala, i u tim cipelama, to mi je puno pomoglo", otkrila je Gillian.

Svoj lik je Gillian istraživala mjesecima te ništa nije prepustila slučaju. Uvježbavala se za snimanje na neobičnim mjestima, a čini se kako je puno truda urodilo plodom. Dok se jedan dio javnosti buni zbog načina na koji su redatelji prikazali detalje iz života britanske kraljevske obitelji, brojni se slažu da je ova uloga glumičina uloga života te kažu da Margaret Thatcher nitko bolje ne bi mogao odglumiti.

Popularna influencerica preminula tijekom operacije stražnjice, njezinih 13 milijuna pratitelja je u šoku