Astrologinja Penny Thornton, kojoj je princeza Diana odlazila od 1986. godine, otkrila je što joj je ispričala u dokumentarcu "The Diana Interview: Revenge Of A Princess".

Galerija Princeza Diana Princeza Diana i princ Charles Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) +2 Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP)

O odnosu princa Charlesa i princeze Diane tijekom godina se svašta pisalo i snimljeni su razni dokumentarci, no uvijek postoje detalji koji su bili nepoznati javnosti. 

Vezani članci Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta se odlučila na drastičan potez, u posljednjih 70 godina tu je iznimku učinila samo dva puta! Princeza Diana - 9 Nepoznati detalj o princezi Diani potaknuo raspravu o njezinu braku s Charlesom, nove informacije iznio je bivši zaposlenik

Naime, televizijski kanal pripremio je dokumentarac "The Diana Interview: Revenge Of A Princess" na 25. godišnjicu njezina intervjua u kojem je progovorila o tome kako se njihov odnos iz bajke pretvorio u gorki razvod. U filmu astrologinja Penny Thornton otkriva da je Charles rekao Diani večer prije vjenčanja da ju ne voli kako ju ne bi zavarao pri udaji za njega 1981. godine.

Penny je to saznala od princeze jer je ona dolazila k njoj na konzultacije od 1986. i otkrila joj je i da ju je Charlesovo priznanje shrvalo. "Mislim da on nije htio ući u brak s lažnim obećanjima. Htio je sve razotkriti i to je uništilo Dianu. U tom trenutku ona se više nije htjela udati za njega i razmišljala je da se ne pojavi na vjenčanju", ispričala je astrologinja. 

U dokumentarcu se pojavljuje i zdravstveni radnik James Colthurst, koji je bio blizak Dianin prijatelj dok je radila kao dadilja u Londonu prije udaje za princa Charlesa. "Sjećam se da je postajala sve bjesnija sa svime što se događa i da su svi koji su organizirali njihovo vjenčanje podupirali vezu između Camille i Charlesa", rekao je James. 

"Imala je trenutke ekstremnog bijesa i htjela je istući madrac teniskim reketom i slično", dodao je. O princezi govori i novinarka Jennie Bond, koja je ispričala da joj je Diana rekla da se boji kako će ju spriječiti da govori o bilo kojem dijelu njihova razvoda. 

Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala? Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump +14 Melania i Donald Trump

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju