nestašna ekipa

Urnebesne snimke kraljevske djece otkrivaju tko je prava šefica u obitelji, pogledajte kako mala princeza dovodi nemirnu braću u red!

Louis, Charlotte i Kate Middleton Louis, Charlotte i Kate Middleton Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Louis, Charlotte i Kate Middleton Louis, Charlotte i Kate Middleton Louis, Charlotte i Kate Middleton Charlotte i George - 2 Charlotte i George - 5 Kate Middleton, Louis i Charlotte Louis, Charlotte i George Geoarge, Louis i Charlotte Kate Middleton, Louis i Charlotte Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte i George +12 George, Charlotte i Louis - 5 Galerija

Princeza Charlotte prava je mala šefica, a to potvrđuju nove urnebesne snimke u kojima smiruje nestašnu braću, Louisa i Georgea.

Djeca princa Williama i Kate Middleton, prinčevi Louis (4) i George (8) te princeza Charlotte (7) privukli su puno pažnje na svečanoj proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Javnost je posebno zabavio najmlađi Louis, čije su fotografije grimasa postale hit na internetu, no kraj sestre se ipak nije mogao ponašati kako želi.

Sada su se pojavile snimke iz kojih je jasno da je malena Charlotte šefica svojoj braći, koja pored nje moraju paziti na manire ako ne žele biti opomenuti.

Tako se na jednoj snimci koju je objavio Daily Mail vidi kako sedmogodišnjakinja upozorava Louisa da prestane mahati dok se voze u kočiji, a zatim ga je smirivala i na balkonu Buckinghamske palače, na kojem je radio grimase, vikao i neprestano zapričavao kraljicu, što možete vidjeti u videu na YouTubeu

"Chalotte je general, a George i Louis su njezini vojnici", piše u opisu još jedne snimke na kojoj mala princeza govori braći kako će se ponašati.

Charlotte je, inače, četvrta u redu za britansko prijestolje i jedina je kći princa Williama i vojvotkinje od Cambridgea. I sama je poznata po nestašnim istupima, pa je tako jednom prilikom zabavila javnost kada je isplazila jezik svojem djedu Michaelu Middletonu na regati The King's Cup, što su fotografi također zabilježili.

Urnebesne trenutke Charlotte i njezine braće pogledajte i u galeriji.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene