Teško se snalazio

Možda se danas sve čini idealno, ali nasljednik britanske krune imao je težak život koji su pratili skandali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Charles najstarije je dijete kraljice Elizabete i princa Philipa, a kao dječak teško se snalazio u brojnim ulogama, no danas je sretan.

Princ Charles nasljednik je britanske krune, a dok mnogi smatraju kako je imao sreće što se rodio u kraljevskoj obitelji, priče iz njegova djetinjstva govore drugačije. Princ je danas u braku sa svojom dugogodišnjom ljubavi, nadišao je brojne obiteljske probleme, no rijetko se spominje kroz što je sve Charles prošao u životu.

Pogledaj i ovo Pogreb princeze Diane nešto su snimili u tajnosti U pripremi emotivne scene tragične smrti princeze Diane i pogreba, Britance razljutili prizori privatnih scena

Budući kralj rodio se 14. studenog 1948. godine kao najstarije dijete kraljice Elizabete i princa Philipa. Nakon rođenja kraljica je dojila Charlesa, no zbog ospica je morala prestati te je njezin sin od tog trenutka bio često odvojen od nje i supruga. Često duže vrijeme nisu bili zajedno zbog kraljevskih obveza koje je Elizabeta imala. Ni Philipu nije uspijevalo pronaći previše vremena za sina jer je imao svoga posla. Dok su bili zajedno, otac je princa učio loviti ribu i druge životinje. Philipa je brinulo što je Charles blage naravi te se dugo nisu slagali i često su se svađali. Očevo ponašanje prema princu brojni su ocijenili kao nasilničko.

Charles se jedno vrijeme školovao kod kuće, a kad je upisao privatnu školu, imao je mnogo problema te je jedva nalazio prijatelje zbog svoje titule. Nasljednika krune mnogi su napastovali te su ga ismijavali zbog njegova izgleda. Najbolje se snašao u privatnoj školi u Škotskoj, a zahvalan je profesorima koji su ga svojom stogoćom naučili mnogo o životu.

Obožava polo i od rane se mladosti natjecao, no zadobio je i brojne ozljede na turnirima. Kao 22-godišnjak je na turniru u Windsoru upoznao Camillu Shand 1970. godine, a par je bio u vezi sve dok Charles nije otišao u kraljevsku mornaricu godinu kasnije. Šest godina kasnije upoznao je lady Dianu Spencer te su se vjenčali 1981. godine. Od samoga početka njihov su brak pratili skandali. Charles je otvoreno pokazivao svoje osjećaje prema Camilli, a nastavio se viđati s njom tijekom cijelog njihova braka. Napokon su se vjenčali 2005. godine.

Danas je Charles potpuno drugačija osoba od one prije 50 godina, a uživa u društvu svojih unuka.

Kako kažu izvori blisku princu, pazi da su njegovi unuci uvijek sretni te želi da imaju drugačije djetinjstvo od onoga kakvo je on imao.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate Olsen (Foto: AFP) Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: AFP) +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Celebrity Bivša dječja zvijezda traži hitan razvod od 17 godina starijeg muža, on njihov brak završio ružnim potezom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene