Nove informacije

Princeza Diana na dan vjenčanja osjećala se kao žrtveno janje zbog detalja koji je ranije otkrila

Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) +0 Princeza Diana (Foto: Getty Images) Galerija

Kraljevsko vjenčanje Charlesa i Diane prikazano je u ono vrijeme kao prava bajka, no iza zatvorenih vrata odvijala se potpuno drugačija priča.

Princeza Diana osjećala se kao žrtveno janje na dan vjenčanja s princem Charlesom, tvrdi Jennie Bond, koja je godinama pratila britansku kraljevsku obitelj. U dokumentarcu koji je emitiran na britanskoj televiziji novinarka BBC-ja istaknula je kako joj je to priznala sama princeza Diana prilikom jednog intervjua.

Pogledaj i ovo Princeza Diana - 3 Čvrsto je odbijala! Princeza Diana rijetko se skidala iz obožavanih komada odjeće, ali nakon jednog događaja za njih više nije htjela čuti

U dokumentarnom filmu prikazan je ljubavni život princa Charlesa, njegov brak s princezom Dianom te veza s trenutačnom suprugom, Camillom Parker-Bowles. Objašnjeno je i zbog čega je Camilla bila omražena u britanskoj javnosti pa sve do činjenice da su je svi zavoljeli.

Kraljevsko vjenčanje Charlesa i Diane prikazano je u ono vrijeme kao prava bajka, no iza zatvorenih vrata odvijala se potpuno drugačija priča. "Diana mi je nakon nekoliko godina tek sve priznala, a rekla je da se osjećala kao žrtveno janje dok je hodala prema oltaru. To je jako tužno, a mislim da je znala kako mnogo toga ne štima", priča Bond.

Dodaje i kako je nikad prežaljena princeza pronašla narukvicu s posvetom koju je Charles poklonio Camilli uoči njihovih zaruka. "Bila je bijesna i htjela je znati zašto je poklonio to Camilli", kaže novinarka. Princ Charles je čak na medenom mjesecu s Dianom nosio detalje s inicijalima C&C, što se odnosilo na njega i Camillu.

Princ Charles i princeza Diana vjenčali su se 29. srpnja 1981. godine, a da se rastaju, objavili su 1992. godine. Diana je poginula u prometnoj nesreći u Parizu 1997. godine. Njezin bivši suprug i Camilla vjenčali su se 2005.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Britney Spears (Foto: Getty Images) Celebrity Poslije 20 godina šutnje, Britney Spears progovorila o svom bivšem, a brzo joj se i on javio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene