Kraljevsko vjenčanje Charlesa i Diane prikazano je u ono vrijeme kao prava bajka, no iza zatvorenih vrata odvijala se potpuno drugačija priča.

Galerija


Princeza Diana osjećala se kao žrtveno janje na dan vjenčanja s princem Charlesom, tvrdi Jennie Bond, koja je godinama pratila britansku kraljevsku obitelj. U dokumentarcu koji je emitiran na britanskoj televiziji novinarka BBC-ja istaknula je kako joj je to priznala sama princeza Diana prilikom jednog intervjua.

Vezani članci Princeza Diana Princeza Diana na poseban je način iznenadila Charlesa, ali dok su svi bili oduševljeni, njemu se to nije svidjelo Princ Charles Uskoro će postati kralj, a u mladosti se zamalo oženio svojom rođakinjom? Cijela priča otkrivena je u novoj knjizi

U dokumentarnom filmu prikazan je ljubavni život princa Charlesa, njegov brak s princezom Dianom te veza s trenutačnom suprugom, Camillom Parker-Bowles. Objašnjeno je i zbog čega je Camilla bila omražena u britanskoj javnosti pa sve do činjenice da su je svi zavoljeli.

Kraljevsko vjenčanje Charlesa i Diane prikazano je u ono vrijeme kao prava bajka, no iza zatvorenih vrata odvijala se potpuno drugačija priča. "Diana mi je nakon nekoliko godina tek sve priznala, a rekla je da se osjećala kao žrtveno janje dok je hodala prema oltaru. To je jako tužno, a mislim da je znala kako mnogo toga ne štima", priča Bond.

Dodaje i kako je nikad prežaljena princeza pronašla narukvicu s posvetom koju je Charles poklonio Camilli uoči njihovih zaruka. "Bila je bijesna i htjela je znati zašto je poklonio to Camilli", kaže novinarka. Princ Charles je čak na medenom mjesecu s Dianom nosio detalje s inicijalima C&C, što se odnosilo na njega i Camillu.

Princ Charles i princeza Diana vjenčali su se 29. srpnja 1981. godine, a da se rastaju, objavili su 1992. godine. Diana je poginula u prometnoj nesreći u Parizu 1997. godine. Njezin bivši suprug i Camilla vjenčali su se 2005.

Poslije 20 godina šutnje, Britney Spears progovorila o svom bivšem, a brzo joj se i on javio