Izbjegao mjere vlade

Princ Charles otpustio oko 200 zaposlenika zbog pada prihoda, snašao se i oko isplate plaća

Princ Charles (Foto: Getty Images) Princ Charles (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles (Foto: Getty Images) Princ Charles (Foto: Getty Images) +0 Princ Charles (Foto: Getty Images) Galerija

Umjesto da iskoristi mjere britanske vlade, princ Charles je odlučio iskoristiti svoje rezerve za humanitarne svrhe kako bi svojim radnicima isplatio plaće.

Gotovo 200 zaposlenika koji rade za princa od Walesa ostalo je bez posla, no za razliku od poteza Victorije Beckham, princ Charles je malo drugačije sve isplanirao te neće biti na teret državi.

Pogledaj i ovo Pogreb princeze Diane nešto su snimili u tajnosti U pripremi emotivne scene tragične smrti princeze Diane i pogreba, Britance razljutili prizori privatnih scena

Umjesto da iskoristi mjere britanske vlade, princ Charles je odlučio iskoristiti svoje rezerve za humanitarne svrhe kako bi svojim radnicima isplatio plaće. Njegov bivši sobar Michael Fawcett, koji trenutačno vodi prinčevu fondaciju, navodno je dobio puno manju plaću u vrijeme krize koronavirusa, javlja Daily Mail.

Izvor blizak kraljevskoj obitelji istaknuo je kako je otpušteno 197 zaposlenika zbog pada prihoda, među kojima su i ljudi koji rade na brojnim kraljevskim rezidencijama.

Sami zaposlenici pristali su na smanjenje plaća dok kriza ne prođe, jer zbog mjera opreza trenutačno ne mogu poslovati kako su to dosad radili i jasno im je da se neke mjere moraju podzueti. Neki od prinčevih zaposlenika pak rade od doma.

Kraljevska palača zasad je odbila komentirati jesu li otpustili nekoga od kraljičinih zaposlenika.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) +0 Channing Tatum (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Od dječaka koji se borio s disleksijom postao je najseksi muškarac na svijetu, a radio je i kao striper

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene