Objavljena je snimka nastupa grupe Hurricane koja je trebala biti prikazana u slučaju da djevojke nisu mogle nastupati u finalu, a na njoj imaju drugačiju koreografiju, scenografiju i frizure.

Galerija


Srbiju je na ovogodišnjem Eurosongu predstavljala ženska grupa Hurricane koja je s pjesmom "Loco Loco" u finalu završila na 15. mjestu.

Vezani članci Grupa Hurricane - 2 Djevojke iz Hurricanea poslale poseban pozdrav samo za Novu TV, a obratile su se i Albini, evo koja je njihova poruka! Marija Šerifović - 6 Danas ponosno bodri djevojke iz Hurricanea, a ovako je izgledala moćna i pobjednička izvedba Marije Šerifović!

Vatrene Srpkinje pomele su pozornicu energičnom izvedbom, no sada se doznalo da njihov nastup nije tako trebao izgledati i da je promijenjen u posljednjem trenutku.

Na službenom YouTube kanalu Eurosonga objavljen je video s nastupima finalista koji su snimljeni kako bi bili prikazani u slučaju da se neki od izvođača budu spriječeni nastupiti zbog zaraze koronavirusom.

Snimljeni nastup Srpkinja izgleda znatno drugačije od onoga koji smo imali priliku vidjeti u finali. Djevojke su promijenile koreografiju, frizure i scenografiju, a kako je njihov nastup trebao izgledati, možete vidjeti od 29. minute videa.

Ova taktika organizatora Eurosonga pokazala se kao pametna ideja, jer predstavnici Islanda Daði og Gagnamagnið zbog pozitivnog testa na koronu u svom timu nisu mogli nastupiti u finalu, pa je prikazana njihova snimka.

Sonja Kovač podigla temperaturu fotografijom u oskudnom topiću koji joj je jedva obuzdao grudi

Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom teško je ikome mogla promaknuti