ovo je dosta drugačije

Evo kako je zapravo trebao izgledati nastup Srpkinja na Eurosongu, u posljednjem trenutku došlo je do velikih promjena

Grupa Hurricane - 1 Grupa Hurricane - 1 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Hurricane - 1 +0 Grupa Hurricane - 2 Galerija

Objavljena je snimka nastupa grupe Hurricane koja je trebala biti prikazana u slučaju da djevojke nisu mogle nastupati u finalu, a na njoj imaju drugačiju koreografiju, scenografiju i frizure.

Srbiju je na ovogodišnjem Eurosongu predstavljala ženska grupa Hurricane koja je s pjesmom "Loco Loco" u finalu završila na 15. mjestu.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna Rasturio! Baby Lasagna odradio prvu probu za Eurosong u novom kostimu: "Dame i gospodo, imamo pobjednika!"

Vatrene Srpkinje pomele su pozornicu energičnom izvedbom, no sada se doznalo da njihov nastup nije tako trebao izgledati i da je promijenjen u posljednjem trenutku.

Na službenom YouTube kanalu Eurosonga objavljen je video s nastupima finalista koji su snimljeni kako bi bili prikazani u slučaju da se neki od izvođača budu spriječeni nastupiti zbog zaraze koronavirusom.

Snimljeni nastup Srpkinja izgleda znatno drugačije od onoga koji smo imali priliku vidjeti u finali. Djevojke su promijenile koreografiju, frizure i scenografiju, a kako je njihov nastup trebao izgledati, možete vidjeti od 29. minute videa.

Ova taktika organizatora Eurosonga pokazala se kao pametna ideja, jer predstavnici Islanda Daði og Gagnamagnið zbog pozitivnog testa na koronu u svom timu nisu mogli nastupiti u finalu, pa je prikazana njihova snimka.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene