Grupa Hurricane predstavila je Srbiju s pjesmom "Loco Loco" u finalu ovogodišnjeg Eurosonga.

Galerija


Predstavnice Srbije na ovogodišnjem Eurosongu, ženska grupa Hurricane, u drugoj polufinalnoj večeri natjecanja izborile su prolazak u finale.

Vezani članci Marija Šerifović i Hurricane Marija Šerifović objavila video prvih reakcija na finale Eurosonga, u samo nekoliko minuta pogledalo ga je više od 50 tisuća ljudi! Hurricane - 2 Pogledajte kako je prošla prva proba srpskih predstavnica na Eurosongu, omiljene hurikanke obaraju s nogu

S pjesmom "Loco Loco", Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić u finalu su nastupile osme po redu od ukupno 26 izvođača te su ponovno ugrijale atmosferu svojim energičnim nastupom i seksi outfitima.

Odjevene u svjetlucave crne čipkaste kostime, bez greške su izvele i svoju zahtjevnu koreografiju, a nastup su popratile ovacije publike i veliki aplauz na kraju.

Atraktivne Srpkinje oduševile su Europu u drugom polufinalu Eurosonga i njihov je nastup na YouTubeu bio gledaniji od nastupa izvođača iz svih drugih zemalja koje su se predstavile istu večer. Istaknule su se i jer su, za razliku od većine izvođača na ovogodišnjem Eurosongu, pjevale na materinjem jeziku.

Podršku iz publike im je obje večeri pružila i njihova kolegica Marija Šerifović koja je Srbiju na Eurosongu predstavljala 2007. godine u Helsinkiju i pobijedila s pjesmom "Molitva".

Hoće li hurikanke uspjeti ponoviti njezin uspjeh, pokazat će rezultati glasovanja na kraju večeri, a za razliku od polufinala gdje nam je to bilo onemogućeno, sada za njih mogu glasovati i Hrvati.

Inače, pjesmu "Loco Loco" producirali su Darko Dimitrov i Nemanja Antonić, koji je i producent pjesme "Hasta la vista" s kojom su djevojke prošle godine pobijedile na Beoviziji, no nisu je imale priliku izvesti na Eurosongu jer je zbog pandemije koronavirusa bio otkazan.

Ove su godine iz televizijske kuće RTS odlučili su kako neće raditi novu Beoviziju pa je hurikankama napisana nova pjesma.

Grupa Hurricane osnovana je 2017. godine, a zanimljivo je da su prvih nekoliko godina pjevale pjesme samo na engleskom jeziku pa su se, prije nego što su osvojile regiju, prvo pojavile na američkom tržištu. Nakon toga su objavile dva hita na srpskom "Favorito" i "Avantura", s kojima su osvojile glazbene ljestvice u regiji.

Njihova je karijera započela na egzotičnim Karibima, gdje živi njihov producent i osnivač, građevinski poduzetnik Zoran Milinković, a gdje imaju studio, snimaju pjesme i tamo su nastali njihovi spotovi za strano tržište.

Sve je očarala na prvu, a sad je još jednom pokazala zašto je u finalu: Pogledajte nastup zgodne Albanke u seksi kostimu!

Italija je pobjednik Eurosonga 2021., do samog kraja borba je bila dramatična, a jedna država nije dobila čak nijedan bod!