Baš je divna!

Mnogi ne znaju da legendarni Joey ima prelijepu kćer, a ima jedan razlog zašto je čuva od očiju javnosti

Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc i Courtney Cox (Foto: Getty Images) Mike Hagerty i Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Galerija

Matt LeBlanc s bivšom suprugom Melissom McKnight ima 17-godišnju kći Marinu Pearl, koja za razliku od većine djece slavnih roditelja, živi daleko od očiju javnosti i o njoj se ne zna puno.

Glumac Matt LeBlanc (54) mnogima je omiljeni lik iz kultne serije "Prijatelji", u kojoj glumi urnebesnog Joeya Tribbianija, no o njegovu privatnom životu ne priča se puno.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji To se čekalo Oglasio se prvi član slavne petorke nakon smrti njihova Chandlera, teško je suzdržati suze na ovo: "Trenuci s tobom bili su mi najdraži"

Tako mnogi ni ne znaju da Matt ima 17-godišnju kći Marinu Pearl, koju je dobio s bivšom suprugom Melissom McKnight i zbog čije je bolesti odbio mnoge uloge.

Marina je rođena u veljači 2004. godine, samo nekoliko mjeseci prije završetka snimanja Prijatelja, a pred prvi rođendan dijagnosticirana joj je kortikularna displazija mozga, zbog koje je kao beba patila od epileptičkih napadaja.

Iako joj se stanje poboljšalo u ranom djetinjstvu, Matthew je bio jako zabrinut za kćerino zdravlje, pa je nakon Prijatelja odbijao uloge kako bi mogao što više vremena provoditi s njom.

Za razliku od većine djece slavnih roditelja, Marina nema otvorene profile na društvenim mrežama, a glumac ju je oduvijek čuvao daleko od očiju javnosti.

Jedini put kada ju je poveo sa sobom na crveni tepih bilo je 2014. godine, a nekoliko puta su ih ulovili i paparazzi, no njezine novije fotografije ne mogu se pronaći.

Inače, glumac se od majke svoje kćeri razveo 2006. godine i od tada se malo zna i o njegovu ljubavnom životu.

Nakon uloge u Prijateljima, koja mu je donijela svjetsku slavu, glumio je i u vlastitoj seriji "Joey", no ona nikada nije doživjela takav uspjeh.

Prije dvije godine napustio je emisiju BBC-ja "Top Gear", u kojoj se našao u ulozi voditelja od 2016. godine, a kao glavni razlog naveo je kako su ga snimanja previše udaljila od prijatelja i obitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene