Glumci iz kultne serije "Prijatelji" gostovali su u emisiji Jamesa Cordena te su se osvrnuli na snimanje posebne epizode koja im je svima izmamila sjećanja.

Galerija


Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc i Matthew Perry prije nekoliko su dana oduševili obožavatelje diljem svijeta posebnom epizodom legendarnih "Prijatelja" o kojoj se još uvijek priča. Ovoga je tjedna slavna šestorka gostovala u emisiji Jamesa Cordena, krenuli su u vožnju Warnerovim studijem te su se osvrnuli na to kako im je bilo ponovno se okupiti nakon svih tih godina.

Vezani članci Serija Prijatelji "Prijatelji" se vraćaju na ekrane nakon 17 godina, evo koliko se od tada promijenila ova najdraža šestorka! Matthew Perry Ponovno okupljanje "Prijatelja" palo u sjenu zbog tužne pojave omiljenog Chandlera: ''Plačem, mučno mi je gledati ga ovakvog, bojim se...''

"Mislim da nitko od nas nije očekivao da će nas okupljanje toliko dirnuti", rekla je Jennifer Aniston. "Zaista je bilo značajno i emotivno ponovno se pojaviti na istom setu. Bilo je predivno što smo svi bili u istoj prostoriji", komentirao je David Schwimmer.

Upravo James Corden bio je voditelj posebne epizode u kojoj su se osim originalne postave "Prijatelja" pojavila i brojna druga slavna lica. Pridružili su im se neki slavni obožavatelji poput Lady Gage, Mindy Kaling i Davida Beckhama, a pojavili su se i neki glumci koji su gostovali u seriji kao što su Tom Sellcek, Reese Witherspoon i Maggie Wheeler.

Mnogi će zasigurno ponajviše pamtiti priznanje Davida Schwimmera da je i u stvarnom životu bio zaljubljen u Jennifer Aniston, baš kao što su to bili njihovi likovi Ross i Rachel.

"U prvoj sezoni bio sam jako zaljubljen u Jen. Ali bilo je to poput dva broda koji se neprestano mimoilaze jer je netko uvijek bio u vezi. I nikada nismo prešli tu granicu", izjavio je David.

Ne čudi što su se svi okretali za Lanom Jurčević, teško ju je bilo gledati u oči zbog hrabrog dekoltea u kojem se pojavila

Šuput u mini haljini ostavila obožavatelje u čudu, mnogi ne vjeruju kako izgleda tri mjeseca od poroda