Madonnina kći Lourdes Leon pozirala je u donjem rublju za poznati časopis, a otkrila je i koja joj je trenutačno jedna od najvećih želja.

Galerija


Lourdes Leon odavno je već krenula stopama svoje slavne majke, pop-kraljice Madonne i znala je pronaći put do središta pozornosti. Često je privlačila pažnju medija i javnosti svojim modnim odabirima i stavovima poput onog o nedepiliranju, a nekoliko je puta šokirala ponašanjem u situacijama kada je uhvaćena nakon konzumiranja koje čašice previše i kada je jedva stajala na nogama. No čini se da je sada odlučila takvom ponašanju stati na kraj i poduzeti neke ozbiljnije i profesionalnije poteze.

Vezani članci Madonna Madonna pozirala za rijetku fotku sa sestrama, malo je reći da uopće ne nalikuju, a ona je opet izazvala zgražanje zbog jedne stvari Leon Lourdes Pokazala pazuhe, ali i grudi: Ako je suditi prema ovim prizorima, ova djevojka buntovna je baš kao i njezina poznata majka

Danas 24-godišnja Lourdes lansirala je vlastitu liniju odjeće za robnu kuću Macy's kad joj je bilo tek 13 godina, pojavila se već u modnim kampanjama poznatih svjetskih brendova i unatoč tome uvijek je nekako ostajala u majčinoj sjeni.

No u najnovijem intervjuu za magazin Vanity Fair Lourdes, koja se inače školovala u elitnoj Srednjoj školi za glazbu i umjetnosti, napokon je svijetu dala uvid u svoje ambicije i buduće planove, otkrila da joj je jedan od ciljeva ostvarenje glumačke karijere, a potvrdila je i da joj je prvi dečko bio glumac Timothée Chalamet. A upravo bi njegovim stopama najradije voljela krenuti i velika joj je želja da u nekom filmu glumi majku Terezu.

Lourdes je samo tri godine počela pohađati satove baleta, za što je zaslužna njezina majka, koja je od najmanjih nogu poticala njezin potencijal.

"Čim bi primijetila da ga imam, jako bi se potrudila oko svega", otkrila je Lourdes.

Uz jedan od njezinih dosad najiskrenijih intervjua, u magazinu su objavljene i njezine nikad seksepilnije fotografije koje pokazuju potpuno drugačije izdanje od prijašnjih dok pozira samo u donjem rublju i besprijekorno je sređena, za razliku od nemarnih izdanja u kakvima je često snimljena u javnosti.

Lourdes je prije četiri godine debitirala u svijetu mode kada je snimila kampanju za Stellu McCartney, a prošle joj je godine pomogla u dizajniranju nove kolekcije. Trenutačno je zaštitno lice modne kuće Marc Jacobs i nastoji pokrenuti glumačku karijeru, nešto čime se njezina majka također bavila tijekom svog života.

Što se ljubavnog života tiče, posljednje četiri godine u sretnoj je vezi s Jonathanom Pugliom, s kojim je prije nekoliko mjeseci snimljena na odmoru u Meksiku. 

Inače, Lourdes je Madonnina najstarija kćer, a osim nje Madonna još ima sinove Rocca, Davida Banda te kćeri Mercy, Estere i Stelle. 

Igor Kojić pokazao s kim se družio u Zagrebu nakon što se nagađalo da je došao zbog Severine

Marijana Mikulić objavila fotku s Jankom Popovićem Volarićem staru 15 godina, pogledajte koliko su se od tada promijenili