Mamina nasljednica

Nove fotografije s plaže otkrile svu njezinu ženstvenost, koja često ostaje u sjeni čudnog i buntovnog ponašanja

Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Galerija

Lourdes Leon uživa u romantičnom odmoru s dečkom Jonathanom Pugliom, a njezine fotografije u bikinijima obišle su svijet.

Paparazzi se nisu odvajali od 24-godišnje Madonnine kćeri Lourdes Leon dok je uživala sa svojim dečkom Jonathanom Pugliom na odmoru u Meksiku, a fotografije koje su zabilježili govore u kakvu je ženu odrasla.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon - 4 Nikad kraće! Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

Lourdes se šetkarala plažom u minijaturnom bikiniju i ponosno pokazivala svoju ženstvenu stranu, koja ponekad zna ostati u sjeni njezina buntovničkog ponašanja i javnih ispada. Svoje obline istaknula je u modelu s trokutićima i tangicama, u kojem nikako nije mogla proći nezapažena pred paparazzima, ali i pred ostalim kupačima na plaži.

Od malih nogu navikla na bliceve fotoaparata i činjenicu da se prati svaki njezin korak, Lourdes se nije obazirala ni na koga, već je uživala u romantičnim trenucima s Jonathanom, s kojim je u vezi posljednje četiri godine.

Lourdes je Madonnina najstarija kćer, a osim nje Madonna još ima sinove Rocca, Davida Banda te kćeri Mercy, Estere i Stelle. Dosad se okušala u svijetu glazbe i modelinga, a često privlači pažnju medija i javnosti svojim modnim odabirima i stavovima poput onog o nedepiliranju, a nekoliko je puta šokirala ponašanjem u situacijama kada je uhvaćena nakon konzumiranja koje čašice previše i kada je jedva stajala na nogama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene