Izrasla u pravu ljepoticu

U sićušnom bikiniju ušutkala sve koji su je zvali ružnim pačetom i potvrdila da je kopija svoje slavne mame

Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Galerija

Lourdes Leon je mamila poglede na plaži u Meksiiku, a u bikiniju je potvrdila i da je naslijedila zavidnu liniju od svoje mame Madonne.

Kći pop-kraljice Madonne, Lourdes Leon (24) odrasla je u pravu ljepoticu te s godinama sve više nalikuje na svoju majku. 

Pogledaj i ovo Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 4 nezahvalna pratnja Lijepa kći kraljice popa ostala je u sjeni gole stražnjice, prijateljica se na sve moguće načine trudila ukrasti pažnju!

Pravi dokaz za to su njezine najnovije fotografije s plaže.

Lourdes je s dečkom pobjegla u luksuzni resort Tulum u Meksiku, koji je ovih dana omiljena destinacija mnogih zvijezda, a paparazzi su je fotkali dok se zabavljala na plaži.

U sićušnom crno-žutom bikiniju bila je pravi mamac za poglede, a potvrdila je da je od mame, osim izgleda, naslijedila i tijelo koje je Madonni tijekom godina osiguralo i status seks-simbola.

Vitka i isklesana figura Lourdes je posljednjih godina donijela i nekoliko manekenskih gaža kojima se osvetila medijima koji su je kao malu često nazivali "ružnim pačetom".

Pažnju medija sada privlači svojim jedinstvenim stilom i stavovima poput onog o nedepiliranju, kao i njezina majka, te često na društvenim mrežama i u javnosti ponosno pokazuje svoje dlačice na tijelu.

Lourdes je najstarije Madonnino dijete, a ima petero braće i sestara, od kojih je četvero posvojeno, dok je jedino još Rocco Madonnin biološki sin, kojeg je dobila s Guyem Ritchiejem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene