Lourdes Leon jedino je Madonnino biološko dijete, a djevojka koja je od rođenja u centru pažnje ne mari za to što ljudi o njoj misle.

Galerija


Lourdes Leon prati svoju slavnu majku u stopu, a to se pogotovo da naslutiti po činjenici da ju ni u jednom trenutku nije briga što će drugi misliti ili govoriti o njoj.

Vezani članci Madonna Posvojila je četvero djece u afričkoj državi, a sada ih je iznenadila obiteljskim izletom ondje za praznike Madonna Bizaran podatak s društvenih mreža: Nevjerojatno je zbog čega je Madonna dospjela na trending listu na Twitteru

Fotografi su je uhvatili dok se u New Yorku ležerno šetala, u ustima je imala cigaretu te je bezbrižno tipkala po mobitelu. Poglede je mamila i odjevnom kombinacijom, a na sebi je imala ljubičasti topić ispod kojeg nije imala grudnjak te je svima pokazala što ima ispod majice.

23-godišnja Madonnina kći krenula je na ručak s društvom, a dok je sjedila s prijateljima, otkrila je i da ne mari za dlake ispod pazuha koje ne uklanja, već ih ponosno pokazuje.

Kći kraljice popa od samoga je rođenja u centru pozornosti zbog svoje slavne majke. Lourdes je Madonnino jedino biološko dijete te je najstarija od petero braće i sestara. Modnim odabirima posljednjih godina privlači najviše pažnje, a iako su je ranije nazivali ružnim pačetom, izrasla je u seksi zavodnicu.

Pogledajte kako izgleda luksuzni stan posrnulog glumca koji je u teškim problemima, prodaje pogled o kojem većina može samo sanjati