Kobe Bryant poginuo je u helikopterskoj nesreći u siječnju ove godine, a s njim je bila i njegova kći Gianna. Bryant bi danas proslavio 42. rođendan.

Galerija


Legenda američke košarke, tragično preminuli Kobe Bryant, život je izgubio u stravičnoj helikopterskoj nesreći u kojoj je poginula i njegova kći Gianna, a slavni bi košarkaš danas proslavio tek 42. rođendan.

Vezani članci Vanessa Bryant, Kobe Bryant Vanessa Bryant odala počast suprugu i kćeri na zanimljiv način, nitko nije ostao ravnodušan Kobe Bryant Nisu joj vjerovali da je djevojka košarkaškoj legendi, a njegovi roditelji nisu bili na vjenčanju jer su se protivili tom braku

Svoju čitavu blistavu karijeru Kobe je proveo u klubu Los Angeles Lakers, a bio je uzor mnogima. Rođen je u Philadelphiji te je dio djetinjstva proveo u Italiji, a nakon što se vratio u SAD, njegov talent za košarku je bio prepoznat odmah. Čim je završio srednju školu pridružio se NBA-u. Njegova karijera često je bila pod povećalom, kao i privatni život sa suprugom Vanessom.

Košarkaš Kobe Bryant i njegova supruga Vanessa u braku su bili od 2001. godine, a iako je njihova ljubavna priča tragično završila, Vanessa i NBA legenda imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati.

Par se upoznao u studenom 1999. godine kada je on imao 21, a ona tek 17 godina. Zaručili su se šest mjeseci nakon toga, a vjenčali 2001. godine. U braku su dobili četiri kćeri: Nataliju, Giannu, Bianku i Capri, a najmlađa od njih rođena je u lipnju prošle godine.

Par je prošao kroz velike probleme tijekom braka, od optužbi za seksualno zlostavljanje do Vanessina pobačaja, no ništa ih nije pokolebalo. Iako su 2011. godine objavili da se rastaju, odgodili su zahtjeve za rastavu te su dvije godine kasnije istaknuli da su odlučili ostati skupa i raditi na svojoj vezi.

U studenom prošle godine, na 20. godišnjicu veze, Kobe je na Instagramu napisao kako mu je Vanessa najbolja prijateljica, a odveo ju je na spoj u Disneyland da proslave stara vremena prije nego što su postali roditelji četiri princeze. "Volim te, mamacita, zauvijek", napisao je Kobe supruzi.

Vanessa Bryant na društvenim se mrežama često prisjeti supruga i kćeri, a često im odaje počast. Nekoliko je puta spomenula kako uspomena na njih nikada neće biti zaboravljena.

Ne odvaja se od svoje trudne mlađahne djevojke, razlika od gotovo 30 godina im ništa ne predstavlja