Vanessa Bryant je na komemoraciji u Los Angelesu istaknula kako je Kobe čitavo vrijeme kćerima isticao da su prelijepe i pametne, a prisjetila se i jedne od posljednjih poruka koje joj je suprug poslao.

Galerija


Komemoracija za Kobea Bryanta i njegovu kćer Giannu održava se u Staples centru u Los Angelesu, a okupilo se nekoliko tisuća ljudi. Košarkaška legenda i njegova kćer poginuli su krajem siječnja ove godine skupa sa sedmero drugih ljudi u stravičnoj helikopterskoj nesreći.

Vezani članci Vanessa Bryant, Kobe Bryant Udovica Kobea Bryanta na rođendan pronašla njegovo pismo iznenađenja koje tjera suze na oči Vanessa Bryant - 3 Kobeova udovica objavila snimku prvog Uskrsa bez košarkaša i raznježila obožavatelje: "Plačem"

Dvorana u kojoj je Kobe godinama igrao za klub LA Lakers okružena je tisućama crvenih ruža i desecima fotografija Bryanta i njegove 13-godišnje kćeri Gianne.

Kobeova udovica Vanessa Bryant održala je govor, a istaknula je kako bi njezina kći Gianna bila nevjerojatna majka. Rasplakala se dok je pričala da nikada neće vidjeti vjenčanje svoje kćeri.

Vanessa je istaknula kako je Kobe čitavo vrijeme kćerima isticao da su prelijepe i pametne, a prisjetila se i jedne od posljednjih poruka koje joj je suprug poslao. Napisao je kako bi trebali provesti neko vrijeme sami zajedno, bez djece, jer mu je ona prije svega bila najbolja prijateljica.

"Bog je znao da Kobe i Gianna ne mogu biti razdvojeni i zbog toga ih je vratio na nebo skupa", rekla je Vanessa u govoru. Ispričala je i da su se šalili kako će biti zabavni baka i djed. "Bila sam mu prva ljubav, supruga, najbolja prijateljica i osoba kojoj je vjerovao", rekla je Kobeova udovica.

Komemoraciju je otvorila Beyonce svojom pjesmom "XO" koju je Kobe volio, a između ostalih je nastupila i Alicia Keys. Među brojnima koji su došli u Staples centar odati počast Kobeu Bryantu našli su se Shaquille O'Neill i Magic Johnson.

Rodila Ella Dvornik! Poznata influencerica otkrila neobično ime drugog djeteta pa dodala: "Tata nas je malo coprao..."