Kobe Bryant i Gianna poginuli su prije dva tjedna, a na pogrebu u Kaliforniji bila je samo uža obitelj i fotografi nisu bili prisutni.

Galerija


Košarkaš Kobe Bryant i njegova 13-godišnja kći Gianna pokopani su u petak, dva tjedna nakon što su poginuli u padu helikoptera u gradu Calabasasu. Pogreb je bio privatan, za užu obitelj, u Memorijalnom parku Pacific View u Kaliforniji, a fotografi nisu bili prisutni.

Vezani članci Vanessa i Kobe Bryant Imali su priču o kakvoj mnogi sanjaju, a onda se dogodila stravična nesreća nakon koje više ništa nije ostalo isto Vanessa Bryant, Kobe Bryant Vanessa Bryant odala počast suprugu i kćeri na zanimljiv način, nitko nije ostao ravnodušan

Informacije o pokopu Kobea i kćeri otkrivene su preko certifikata o smrti koje je izdao Odjel za javno zdravstvo u Kaliforniji.

Uz košarkaša i njegovu kćer poginulo je još sedmero ljudi, a među njima su bili i bejzbolski trener John Altobelli, njegova supruga i kći Alyssa. Za Altobellija i njegovu obitelj u ponedjeljak je održana svečanost na stadionu u kalifornijskom Anaheimu.

Obitelj, prijatelji i obožavatelji Bryantu će odati počast 24. veljače u sportskoj dvorani Staples Center u Los Angelesu. Taj je datum odabran zbog broja 24, koji je Kobe nosio u momčadi Lakersa.

Supruga pokojnog košarkaša Vanessa Bryant (37) samo se nekoliko puta pojavila u javnosti nakon njegove smrti, a na Instagramu je rekla kako je tužna i ljuta zbog gubitka muža i kćeri.

"Moj mozak odbija prihvatiti da ih više nema. Ne mogu to procesuirati", napisala je Vanessa.

Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe