Bili su IT par

Poslije 20 godina šutnje, Britney Spears progovorila o svom bivšem, a brzo joj se i on javio

Britney Spears (Foto: Getty Images) Britney Spears (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Britney Spears (Foto: Getty Images) Galerija

Britney Spears zaplesala uz pjesmu Justina Timberlakea pa otkrila što zapravo misli o njemu.

Bivša pop princeza i pjevačica Britney Spears nakon gotovo 20 godina šutnje i nakon prekida s Justinom Timberlakeom, odlučila je spomenuti upravo njegovo ime javivši se svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) poduža poruka Justin Timberlake se nakon skoro 20 godina ispričao Britney Spears: "Stalo mi je i znam da sam pogriješio"

Naime, Britney je na profilu na Instagramu objavila video u kojem pleše na Justinov hit "Filthy", a u objavi je otkrila i što zapravo misli o bivšem s kojim je činila jedan od najpopularnijih zvjezdanih parova.

"Znam da smo imali jedan od najvećih prekida prije 20 godina, ali ovaj čovjek je genij! Sjajna pjesma Justine Timberlakeu", napisala je Britney uz video u kojem izvodi pokoji plesni korak i izvija tijelo u ritmu Justinove glazbe.

On joj nije ostao dužan odgovora i u komentarima joj ostavio nekoliko emotikona koji plaču od smijeha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney i Justin bili su zajedno od 1998. do 2002. godine, a upoznali su se još 1993. godine na snimanju showa "The All-New Mickey Mouse Club". Ljubavi je došao kraj nakon što je u javnost procurila informacija da je Britney navodno prevarila Justina, za što ju je sam javno optužio.

"Tehnički, ne kažem da je u krivu ali ne kažem ni da je u pravu", bila je izjavila u intervjuu s Diane Sawyjer.

Osim što su bili "it par" Hollywooda, uskoro su dobili i status modnih ikona, a svijet i danas pamti njihove usklađene traper kombinacije u kojima su se pojavili na dodjeli Američkih glazbenih nagrada 2001. godine. Tog trenutka se u ožujku ove godine prisjetio i sam Justin te priznao kako ne žali zbog tog izbora.

Britney je danas u sretnoj vezi s trenerom Samom Asgharijem, nakon što se razvela od plesača Kevina Federlinea s kojim ima dvojicu sinova, dok je Justin u braku s glumicom Jessicom Biel s kojom je prije pet godina dobio sina.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Celebrity Drama u Beogradu: Policajci uhitili Severinu zbog kršenja policijskog sata i odveli je u postaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene