John Travolta i Kelly Preston slovili su kao jedan od najzaljubljenijih parova Hollywooda, a vijest o njezinoj smrti potresla je sve. Više od 40 godina ranije preminula je i Travoltina partnerica Diana Hyland.

Galerija


Desetljećima prije nego što je glumica Kelly Preston preminula od posljedica raka dojke, njezin suprug John Travolta zbog iste je bolesti izgubio još jednu partnericu.

Vezani članci John Travolta Život su mu obilježili gay skandal i opsjednutost bizarnim kultom, a smrt supruge samo je još jedna tragedija u nizu Kelly Preston Posljednja objava na Instagramu supruge Johna Travolte baš tjera suze na oči, njezina smrt sve je šokirala

Glumica Diana Hyland preminula je prije više od 40 godina. Poznata po ulogama u brojnim filmovima, Hyland je Travoltu upoznala kada je imala 40, a on 22 godine. Započeli su vezu nakon što se njezin prvi brak iz kojeg ima sina raspao, a godinu dana kasnije preminula je zbog strašne bolesti.

U filmu "Dječak u plastičnom balonu" Diana je utjelovila majku liku kojeg je glumio Travolta. Zaljubili su se te su započeli aferu, a razlika u godinama nije im predstavljala problem. Dvije godine prije smrti imala je mastektomiju, a Travolta je te 1977. godine za časopis People rekao kako nije znao da će Diana preminuti sve do posljednjeg trenutka.

"Kada sam je upoznao, postojala je mogućnost da rak neće toliko uznapredovati. Dva tjedna prije smrti postalo mi je jasno da se rak proširio te da je pitanje trenutka kada će umrijeti", rekao je glumac. Usred snimanja filma "Groznica subotnje večeri" glumac je otputovao u Los Angeles jer se zdravstveno stanje Diani brzo pogoršalo.

"Diana je uvijek htjela samo najbolje za mene. Sretan sam što sam bio s njom do posljednjeg trenutka. Znam da je i dalje sa mnom", rekao je onda John Travolta. Priznao je i da do te veze nije ni znao što znači ljubav, a bio je zaljubljen preko ušiju u svoju partnericu.

"Svidjela mi se istog trenutka kada smo se upoznali. Nakon mjesec dana započeli smo vezu, a zabavio sam se s njom kao nikada dotad u životu", govorio je.

Ljubav svog života, Kelly Preston glumac je upoznao na snimanju komedije "Stručnjaci" 1989. godine, dok je Kelly još bila u braku s glumcem Kevinom Gageom. Travolta je uvijek govorio da je to bila ljubav na prvi pogled, s čime se nerijetko slagala i Kelly. Vjenčali su se te su dobili dvoje djece, a svi su govorili da su jedan od najbližih parova Hollywooda.

Godine 2009. doživjeli su pravu noćnu moru svakog roditelja. Njihov sin Jett preminuo je dok su svi zajedno bili na odmoru na Bahamima. Imao je napadaj dok se tuširao, udario je glavom o rub kade i na mjestu je preminuo. Imao je tek 16 godina. Kelly Preston tragično je preminula sredinom prošle godine nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke, a imala je tek 57 godina.

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena