Tužna vijest

Preminula je Kelly Preston, supruga Johna Travolte, srce mu je slomljeno: ''Hrabru bitku vodila je dvije godine''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kelly Preston, supruga glumca Johna Travolte, preminula je u 58. godini nakon dvogodišnje borbe s rakom.

Kelly Preston, supruga Johna Travolte i i glumica koja se pojavila u filmskim hitovima kao što je ''Jerry Maguire'', nakon dvije godine izgubila je borbu s karcinomom dojke. Preminula je u 58. godini.

"U jutro 12. lipnja 2020. Kelly Preston, obožavana supruga i majka, preminula je od posljedica dvogodišnje bitke s rakom dojke. Odlučila je da njezina borba bude privatna, odlazila je neko vrijeme na medicinske tretmane, uz potporu najužih članova obitelji i prijatelja.
Bila je svijetla, predivna i voljena duša koja se iskreno brinula o drugima i unosila je život u sve što je dotaknula. Njezina obitelj moli za razumijevanje njihove potrebe za privatnošću u ovim vremenima", izjavio je glasnogovornik obitelji za magazin People.

Tužnu je vijest na svom profilu na Instagramu potvrdio i njezin suprug John Travolta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

"Teška srca vas obavještavam da je moja predivna supruga Kelly izgubila svoju dvogodišnju bitku s rakom. Hrabro se borila, s ljubavlju i potporom koju ju dobivala od mnogih. Moja obitelj i ja bit ćemo zauvijek zahvalni njezinim liječnicima i medicinskim sestrama u MD Anderson centru za rak, svim medicinskim centrima koji su nam pomagali, kao i mnogim prijateljima i voljenima koji su bili uz nju. Kellyna ljubav i život zauvijek će ostati zapamćeni. Neko ću vrijeme provesti s djecom koja su izgubila majku, pa mi unaprijed oprostite što me neće biti. Ali molim vas, znajte da ću osjećati vašu ljubav sljedećih tjedana i mjeseci kao i nakon toga. Sa svom ljubavi, JT", napisao je John u emotivnom statusu.

Iza nje su osim supruga Johna ostala i djeca, 20-godišnja kći Ella i 9-godišnji sin Benjamin, a njihov sin Jett preminuo je u dobi od 16 godina 2009. godine.

Kelly je bila rođena u Honoluluu na Havajima, a školovala se na Sveučilištu Južna Karolina. Za Johna se zaručila 1991. godine u švicarskom Gstaddu, a vjenčali su se iste godine.

Njezina posljednja objava na Instagramu bila je ona u lipnju ove godine, i to povodom Dana očeva, a na 28. godišnjicu braka nje i Johna nazvala ga je najdivnijim muškarcem kojeg poznaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene