i on je bio na meti optužbi

S tragičnom smrti sina nikad se nije pomirio, a dugo je tvrdio da je bio žrtva ucjene i teorije zavjere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

John Travolta je nakon smrti sina Jetta optužio vozača hitne pomoći i njegova odvjetnika da su ga ucjenjivali za 20 milijuna funti.

Obitelj Johna Travolte (67) je u siječnju 2009. godine zadesila strašna tragedija nakon koje su glumca progonile teorije zavjere i navodne ucjene.

Pogledaj i ovo John Travolta i sin Jett Bol ne prolazi Tragični gubitak sina nikad nije prebolio, dirljiva objava kojom je obilježio njegov rođendan sve je ganula

Travolta i njegova pokojna supruga Kelly Preston, koja je prošle godine izgubila bitku s rakom dojke, na obiteljskom odmoru ostali su bez svojeg najstarijeg sina Jetta koji je pronađen u beživotnom stanju u kupaonici njihove vile na Bahamima.

Tada je imao samo 16 godina, a ovoga tjedna bi proslavio 29. rođendan, što njegov otac nije propustio zabilježiti na svojem Instagramu gdje je podijelio njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli John Travolta (@johntravolta)

Jett je bolovao od Kawasakijeva sindroma, bolesti koja pogađa arterije i zbog toga je od svoje druge godine bio vrlo lošeg zdravlja te je patio i od autizma i astme.

Tijekom obiteljskog odmora doživio je napadaj i srušio se u kupaonici te je prilikom pada ozlijedio glavu, da bi ga u bolnici proglasili mrtvim.

Uslijedio je javni linč na Jettove roditelje koje su mnogi optužili da nisu dovoljno dobro brinuli o svojem sinu jer njihova scijentološka crkva, čiji su oboje bili članovi, ne priznaje stanja poput autizma.

Kasnije se doznalo i da je John nakon sinove smrti otišao na policiju tvrdeći da je bio žrtva ucjenjivačke zavjere od 20 milijuna funti.

Travolta je optužio vozača hitne pomoći i njegova odvjetnika da su ga ucjenjivali zbog formulara za odštetu koji je potpisao.

Vozač hitne pomoći tvrdio je kako su John i njegov tim bili zabrinuti zbog okolnosti Jettova pada i htjeli su da ge se preveze do doma zdravlja u Floridi umjesto u bolnicu koja je bila udaljena 15 minuta od hotela.

Vozač i njegov odvjetnik porekli su optužbe o iznuđivanju i slučaj je završio na sudu, gdje su optuženi da su tražili milijune u zamjenu za formular o odšteti koji je navodno dokazivao da je John odbio poslati svojeg sina u lokalnu bolnicu prije nego se oko toga predomislio.

Suđenje je proglašeno nevažećim nakon što je jedan političar s Bahama na televiziji izjavio kako su optuženi proglašeni nevinima prije nego je odluka donesena i određen je novi datum početka procesa.

No glumac je zatim odlučio odbaciti optužbe jer je sve to bilo previše emotivno za njega i obitelj te je izjavio kako je vrijeme da nastave dalje.

Uz Jetta, John i Kelly u braku su dobili i kći Ellu Bleau (21) te sina Benjamina (10).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene