''Bio je karizmatičan''

Udavala se čak pet puta, a sad je otkrila tajnu vezanu za jednog političara koju je čuvala godinama

Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) +0 Joan Collins (Foto: Profimedia) Galerija

Joan Collins se u intervjuu prisjetila flerta s Bobbyjem Kennedyjem, no nije sve otkrila iz poštovanja prema njegovoj udovici koju bi te informacije mogle povrijediti.

Legendarna glumica Joan Collins (87) otkrila je kako je prije dosta godina odbila ljubovati s bratom predsjednika Johna F. Kennedyja.

Pogledaj i ovo Joan Collins - 2 "Kao da ne stariš!" Legendarna glumica u 90. godini pozirala u badiću, a u bazenu joj se pridružio i 31 godinu mlađi muž

Bobby Kennedy je u to vrijeme bio političar u usponu te se šuškalo da bi mogao postati i sljedeči američki predsjednik, a Joan je bila glumica u usponu. Sve je otrila svom prijatelju i britanskom voditelju Piersu Morganu.

"Bobbyjeva udovica Ethel je živa i ne bih htjela ulaziti u previše detalja jer ju ne želim povrijediti", rekla je Joan Piersu u velikom intervjuu. "Ja sam udana, ti si oženjen. A tako je bio karizmatičan", ispričala je glumica prisjećajući se Bobbyja Kennedyja.

Bivši američki glavni tajnik bio je poznati ženskaroš, a među ljepoticama s kojima su ga povezivali bile su Kim Novak, Lee Remick i Marilyn Monroe. Joan Collins sada je istaknula kako je on bio pravi džentlmen te ju ne čudi što su mnoge "padale" na njega. Istaknula je i da se točno sjeća dana njegova ubojstva te koliko je bila tužna.

"On bi bio predivan predsjednik. Znam da ga mnogi nisu voljeli, ali nitko tko je bio toliko karizmatičan i pametan nije bio popularan među političarima", kaže Joan za Bobbyja, kojeg su ubili pet godina nakon što je u pucnjavi u Dallasu ubijen njegov brat John F. Kennedy.

Joan Collins inače ove godine slavi 70. obljetnicu svoje bogate karijere. Legendarna ljepotica u bračnu je luku uplovila pet puta, a Morganu je priznala kako ne žali ni za čime. 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Celebrity Dok čeka sudsku odluku o skrbništvu, Angelina kvalitetno provodi vrijeme s djecom, a odavno nije izgledala bolje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene