Njezin peti suprug

Svi su govorili da im brak neće potrajati, a ona slavi 18. godišnjicu s 31 godinu mlađim suprugom

Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) +0 Joan Collins (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon četvrtog se braka zvijezda "Dinastije" zaklela da se više neće udavati, no razuvjerio ju je i oženio "mlađahni" glumac Percy Gibson.

Britanska glumica Joan Collins (86) udavala se pet puta, a njezin je posljednji muž kolega Percy Gibson, koji je od nje mlađi čak 31 godinu. Par nikad nije mučila dobna razlika, a prošli mjesec proslavili su 18. godišnjicu, što je za Joan dosad najduži brak.

Pogledaj i ovo Joan Collins (Foto: Profimedia) Svaka čast Zavela 32 godine mlađeg, a izgledaju kao vršnjaci! Legendarna glumica i dalje rastura

Glumica koju je proslavila uloga u sapunici "Dinastija" zaklela se 2002. da se neće više udavati nakon što je njezin brak s bivšim pjevačem i švedskim playboyem Peterom Holmom (73) potrajao manje od dvije godine. Collins je tražila poništenje od suda rekavši kako je Peter nasilnik i najborbeniji čovjek kojeg poznaje, a on je uspio izvući tek 80.000 dolara iz predbračnog ugovora umjesto milijuna koje je zahtijevao.

Percy je razuvjerio Joan i oženio se njome unatoč njezinu lošem iskustvom u posljednjem braku.

"A rekli su da neće trajati", našalila se glumica prošle godine na proslavi 17. godišnjice. Collins se često hvali kako su ona i Percy skupa 24 sata dnevno i svejedno si nisu dosadili, a podijelila je i tajnu njihove sreće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More wonderful times in #Barbados with these two handsome chaps @brucedundas2 and #ahubby

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe) on

"Mislim da je tajna sretnog braka da se partneri međusobno podupiru i razumiju da će biti uspona i padova. Nećete se uvijek složiti u svemu, ali morate uživati u zajedničkom društvu. Percy je nevjerojatan muškarac, tako je dobar i brižan", ispričala je glumica. Objasnila je i zašto je dobro odlučila udavši se za puno mlađeg Percyja.

"Golema je prednost biti u braku s mlađim muškarcem jer on ima snažnu potentnost i jako je vitalan, a to i mene potiče da budem u formi, fizički i mentalno", rekla je Collins. Njezin muž Percy također je progovorio o njihovu seksualnom životu i rekao da Joan zahtijeva vođenje ljubavi barem dva puta tjedno.

"Još je u odličnoj formi. Voli oblačiti seksi haljine i kada uđe u sobu, sve su oči na njoj. Obožava nositi nakit i šminku i jako nalikuje seksi likovima koje je glumila", zaključio je Gibson. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene