Joan Collins je neuništiva, a pokazala je to i ovih dana, kada je sa suprugom Percyjem Gibsonom večerala u prestižnom restoranu.

Galerija


Joan Collins je neuništiva.

Vezani članci Slika nije dostupna LEGENDARNA DINASTIJA Evo kako izgledaju danas! Slika nije dostupna Najpoznatija TV zlica rasprodaje svoje stvari

Alexis iz kultne "Dinastije" danas izgleda skoro isto kao i prije 35 godina, kada je glumila u toj hit-seriji. Niti njezin glas niti stas ne odaju da se radi o ženi koja ima 84 godine. Bezvremenska ljepotica ide korak uz korak sa svojim suprugom, koji je od nje mlađi čak 32 godine.

Producent Percy Gibson ne izgleda toliko mlađe od svoje slavne supruge. U braku su, inače, već 15 godina, a i dalje su sretno zaljubljeni.

Joan je sreću pronašla tek uz Percyja, a prije njega imala je čak četiri razvoda.

Razlika u godinama ne predstavlja im nikakav problem. Naime, par se često može vidjeti u izlascima i odlascima na večere u Londonu, gdje uživaju u zajednički provedenim trenucima.

Joan Collins (Foto: Profimedia)
Joan Collins (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Što se tiče Joanina fantastičnog izgleda, glumica je u brojnim intervjuima isticala da se estetskim zahvatima nikada nije podvrgnula. Jednom je probala botoks i nakon toga, kako je rekla, više nikad. Ističe da su za njezin mladolik izgled zaslužni tjelovježba, zdrava prehrana i seks.