Joan Collins proslavila se u seriji "Dinastija" ulogom zločeste Alexis, a glumom se bavi i dan danas.

Galerija


Glumačka diva Joan Collins ni u 85. godini života ne prestaje raditi punom parom pa tako trenutno snima kratki film “Gerry“.

Vezani članci Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Nakon dugo vremena u javnosti se pojavio ludo zaljubljeni par kojem je probleme nekada stvarala ljubomora Margot Robbie (Foto: Profimedia) Ova je holivudska ljepotica među rijetkim ženama koje su seksi čak i kad pokažu samo malo kože

Joan čije je drugo ima glamur, u filmu utjelovljuje staricu u staračkom domu, a za potrebe snimanja skinula je svu tešku šminku s lica, s kojom smo je navikli gledati. Štoviše, šminkeri su joj čak navodno naglasili podočnjake i bore, piše Gloria.

 

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe) on

Rijetki su trenuci u kojima se Joan u javnostili ili na filmu nije pojavila sređena od glave do pete, s jakom šminkom i obaveznim crvenim ružem na usnama.

Obožava stil starih holivudskih dama ali i tretmane koji joj pomažu u održavanju što mladolikijeg izgleda, poput umakanja blazinica za lice u vodu s ledom. 

Pažljivu brigu o izgledu, Joan je usvojila od svog oca koji je radio kao lovac na talente i zahvaljujući kojemu danas dostojanstveno stari i uz to fantastično izgleda.

 

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe) on