Joan Collins proslavila se u seriji "Dinastija" ulogom zločeste Alexis, a glumom se bavi i dan danas.

Galerija


Glumačka diva Joan Collins ni u 85. godini života ne prestaje raditi punom parom pa tako trenutno snima kratki film “Gerry“.

Vezani članci Christina Ricci Djevojčica iz ''Obitelji Addams'' nedavno je napunila 40 godina, pogledajte kako danas izgleda Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick (Foto: AFP) Pričalo se da je ljubomoran i da ju vara jer je slavnija od njega, no i dalje su zajedno

Joan čije je drugo ima glamur, u filmu utjelovljuje staricu u staračkom domu, a za potrebe snimanja skinula je svu tešku šminku s lica, s kojom smo je navikli gledati. Štoviše, šminkeri su joj čak navodno naglasili podočnjake i bore, piše Gloria.

 

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe) on

Rijetki su trenuci u kojima se Joan u javnostili ili na filmu nije pojavila sređena od glave do pete, s jakom šminkom i obaveznim crvenim ružem na usnama.

Obožava stil starih holivudskih dama ali i tretmane koji joj pomažu u održavanju što mladolikijeg izgleda, poput umakanja blazinica za lice u vodu s ledom. 

Pažljivu brigu o izgledu, Joan je usvojila od svog oca koji je radio kao lovac na talente i zahvaljujući kojemu danas dostojanstveno stari i uz to fantastično izgleda.

 

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe) on