Kako će ovo ispasti?

Shakira u gadnom sukobu s Piqueom nakon prekida: Ima plan koji može ostvariti samo uz njegov pristanak!

Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira - 1 Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 4 Shakira i Gerard Pique - 1 Shakira - 2 +18 Shakira - 1 Galerija

Ako je suditi prema napisima u španjolskim medijima, Shakira i Gerard Pique svoj odnos nisu okončali u dobrim odnosima i definitivno ne mogu pronaći zajednički jezik.

Pjevačica Shakira nakon preljubničkog skandala koji joj je priredio partner Gerard Piqué želi napustiti Barcelonu i s djecom se preseliti na Floridu, no potreban joj je pristanak Gerarda kako bi sinove Milana i Sashu mogla povesti sa sobom, na što Pique ne pristaje. 

Pogledaj i ovo Beyonce ima tu stvarno svega! Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

Kolumbijska zvijezda odlučna je u svojoj odluci, no kako pišu španjolski mediji, on ne pristaje da Shakira napusti zemlju s djecom čak ni u svrhu godišnjeg odmora. 

''Odnos između njih vrlo je napet i pregovori oko djece postaju vrlo teški'', rekao je blizak izvor za tamošnje medije.

"Piqué neće dopustiti da ga Shakira odvoji od njegove djece. Ne želi da mu se dogodi ono što se dogodilo i Nicolasu Vallejo-Nageri Colateu, čija je žena otišla u Miami i koji nema drugog izbora nego živjeti u Miamiju ako želi vidjeti svojeg sina i provoditi vrijeme s njim. On neće dopustiti Shakiri da se preseli s njima", dodao je blizak izvor.

Iako je Gerard zasad miran s obzirom na to da djeca bez njegova pristanka ne mogu napustiti zemlju, papirologija i dokazi koje Shakira priprema itekako bi mogli utjecati na njegov imidž, pa bi zbog toga moglo doći i do promjene odluke s njegove strane.

Španjolski mediji također su prenijeli i vijest da Pique već ima novu djevojku.

I Shakira je nedavno viđena na plaži u Španjolskoj u društvu nepoznatog muškarca, koji je, čini se, dobro zabavljao Shakiru jer pjevačica nije skidala osmijeh s lica.

S njima je u društvu bio i njezin sin Milan, a pjevačicu i mlađahnog muškarca uhvatili su paparazzi dok su lagano plutali morem na daskama za surfanje.

Podsjetimo, pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj. U rujnu 2012. pjevačica je objavila na Instagramu da s nogometašem čeka prvo dijete. Sina Milana Piquea Mebaraka dobili su 22. siječnja 2013. godine. U siječnju 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dijete, a Sasha Pique Mebarak rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) +28 Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Celebrity Naša najuspješnija influencerica i zvijezda hit-showa objavila rijetku fotografiju s mužem: ''Jer smo pocrnili''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Jelena Rozga Nina Badrić - 2 Nina Badrić 50. rođendan Nine Badrić +26 50. rođendan Nine Badrić Celebrity Nina Badrić pohvalila se fotkama s raskošne proslave svojeg 50. rođendana: ''Srce mi je puno, malo ću vas bombardirati!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene