Ide dalje svojim putem

Shakira uhvaćena prvi put s djecom nakon šokantnih vijesti o aferi Gerarda Piquea!

Shakira Shakira Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 4 Shakira - 1 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira i Gerard Pique - 1 +8 Shakira i Gerard Pique Galerija

Shakira viđena prvi put nakon glasina o raskidu veze sa sinovima, a odvela ih je na sat karatea u Barceloni.

Shakira je viđena prvi put sa sinovima Milanom i Sashom, a brižna majka odvela ih je na sat karatea u Barceloni.

Pogledaj i ovo Shakira - 4 Izgleda slomljeno Shakira viđena prvi put otkako je Pique snimljen s misterioznom djevojkom, čini se da to pjevačici nije najbolje sjelo

Pjevačica je na sebi imala traperice i sivu majicu kratkih rukava te neobične tenisice sivo crne boje, dok su djeca na trening stigla u trenirkama i majicama bez rukava.

Zvijezda nogometnih navijačkih himni potvrdila je prekid veze s Piqueom, a njihovoj dugogodišnjoj vezi došao je kraj zbog nevjere nogometaša.

Shakira je partnera navodno uhvatila u krevetu s 20-godišnjom Suzy Cortez, a mlađahna ljepotica o svemu se oglasila za španjolske medije.

''On je bio taj koji mi je poslao izravnu poruku. Jedini igrači Barce koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Messi i Coutinho. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Shakira ovo nije zaslužila. Zanimalo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvijek bi me pitao za stražnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Messi dobiva toliko pažnje od mene'', rekla je za El Diario NY.

Podsjetimo, pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj. U rujnu 2012. pjevačica je objavila na Instagramu da s nogometašem čeka prvo dijete. Sina Milana Piquea Mebaraka dobili su 22. siječnja 2013. godine. U siječnju 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dijete, a Sasha Pique Mebarak rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

Nedavno su krenule i priče kako je Shakira noviju pjesmu ''Te Felicito'' posvetila upravo Piqueu, a govori upravo o tome da jedan partner "odlično glumi" i da ima "dva lica", a otpjevana je u duetu s portorikanskim pjevačem Rauwom Alejandrom.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Sam Asghari Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 1 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 2 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 3 +8 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 4 Celebrity Udala se Britney Spears, svadbu je zasjenio skandal: Bivši joj je upao nepozvan i napravio kaos!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić Vedrana Linardić - 1 Vedrana Linardić Vedrana Linardić, Vedran Ćorluka +13 Vedrana Linardić Nekad i sad Ljepoticu kojoj nije odolio ni Vedran Ćorluka odavno nismo vidjeli, a i danas bi mogla ponijeti titulu najseksepilnije Hrvatice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene