Nova ljubav?

Shakira viđena s drugim muškarcem prvi put nakon prekida s Piqueom, čini se da se dobro zabavljala

Shakira - 4 Shakira - 4 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira - 4 Shakira - 3 Shakira - 2 Shakira - 1 Shakira - 3 Shakira - 4 Shakira - 2 Shakira - 1 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique +9 Shakira i Gerard Pique - 4 Galerija

Shakira se na plaži družila s nepoznatim muškarcem, a već su počela šuškanja kako je na pomolu nova ljubav nakon Piqueova preljuba.

Iako je Shakirin život u posljednje vrijeme prava drama, pjevačica pokušava životne trenutke provesti s dragim osobama i djecom kako bi zaboravila na brige koje joj je zadao bivši partner Gerard Pique nakon preljuba.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Shakira je sada viđena na plaži u Španjolskoj u društvu nepoznatog muškarca, koji je, čini se, dobro zabavljao Shakiru jer pjevačica nije skidala osmijeh s lica.

S njima je u društvu bio i njezin sin Milan, a pjevačicu i mlađahnog muškarca uhvatili su paparazzi dok su lagano plutali morem na daskama za surfanje.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! Crave (@entertainmentcrave)

Shakiri su nedavno zadali još jedan udarac kad se u medijima proširila priča kako su Messijeva supruga Antonela Roccuzzo i ostale supruge Piqueovih suigrača pjevačicu nazvale pogrdnim nadimkom ''šefica'' zbog njezina ponašanja prema Piqueu.

Španjolski mediji napisali su kako se u društvu u kojem nikad nije bila prihvaćena znalo na koga se misli kad se spomene ''patrona'', a situaciju je navodno dodatno zakuhala i bivša Piqueova djevojka Nuria Tomas, koja je bila s njim kad je nogometaš upoznao Shakiru, a dobra je prijateljica s Antonelom.

Podsjetimo, Pique i Shakira nedavno su raskinuli svoju dugogodišnju vezu jer je Shakira nogometaša pronašla u krevetu s drugom djevojkom, 20-godišnjom Suzy Cortez.

I dok je i sama Suzy kasnije potvrdila razne priče i ocrnila i ostale nogometaše Barcina kluba, Pique je potom viđen s još dvije druge djevojke u javnosti, a više nitko ne može dokučiti što se točno događa.

''Odnos između njih je vrlo napet i pregovori oko djece postaju vrlo teški'', rekao je blizak izvor za tamošnje medije.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 8 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 4 +13 Sonja Kovač - 7 Celebrity Sonja Kovač otputovala je u Ameriku i nasmijala pratitelje odlukom o prenoćištu: ''Gdje mi je pamet bila...''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone Camila Morrone - 6 Camila Morrone - 5 Camila Morrone - 1 +10 Camila Morrone - 2 Celebrity Mlađahna DiCaprijeva djevojka pokazala tijelo u bikiniju, no pozornost je zbog jednog detalja ukrao njezin otac!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene