Ne stišavaju se reakcije na intervju princa Harryja i Meghan Markle, a Britanci iskazuju svoju bijes i ljutnju na društvenim mrežama.

Galerija


Nakon intervjua Meghan Markle i princa Harryja s Oprom Winfrey koji je između ostalog prikazan i u Ujedinjenom Kraljevstvu, njegovi stanovnici ostali su bijesni i traže kraljicu Elizabetu da im se oduzmu kraljevske titule jer smatraju kako ju nimalo ne poštuju.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle, kraljica Elizabeta, princ William Što kraljica kaže na Williamov ljutiti istup o bratu Harryju? Poznato je kako su ga u palači dočekali poslije prve izjave Kate Middleton, Meghan Markle Kate snimljena samo nekoliko sati nakon Meghanina otkrića da ju je rasplakala, njezin izraz lica sve govori

U intervjuu desetljeća, Meghan je otvoreno iznijela optužbe protiv kraljevske obitelji za rasizam, za povredu osjećaja, širenje laži pa čak i za gubitak volje za životom radi čega je, kako tvrdi, razmišljala o oduzimanju vlastitog života dok je bila trudna sa sinom Archiejem.

I sam Harry je život u palači i kraljevskoj obitelji opisao kao zarobljeno okruženje i tvrdi da nije znao kome se obratiti za pomoć.

Meghan i Harry iznijeli šokantne tvrdnje u najiščekivanijem intervjuu: Progovorili o rasizmu, suicidalnim mislima, suzama zbog Kate Middleton!

Meghan i Harry podijelili tajni detalj o njihovom vjenčanju koji dosad nitko nije znao: ''To je bilo samo za nas dvoje!''

Nedugo nakon toga društvenim su se mrežama počeli širiti komentari u kojima ljutiti Britanci smatraju kako bi najbolje bilo da im kraljica oduzme titule vojvode i vojvotkinje, dok je novinar i dežurni kritičar Meghan i Harryja popularni Piers Morgan zaključio da intervju smatra apsolutnom i sramotnom izdajom kraljice.

"Ovaj intervju je apsolutno nepoštivanje kraljice i kraljevske obitelji. Očekivao sam sve te podle i samoposlužne i destruktivne besmislice od Meghan, ali sramota je to što joj je Harry dopustio da ovako ruši njegovu obitelj i Monarhiju. Harry želi da Amerika i ostatak svijetu mrze njegovu vlastitu obitelj, Monarhiju i njegovu zemlju. Predlažem da svi pričekaju da se žrtve divljanja njegove supruge izjasne o njezinim neobičnim tvrdnjama, prije nego počnu mrziti sve što bi on htio", napisao je Piers na Twitteru.

A brojni slični komentari su se brzinom svjetlosti proširili bespućima interneta.

"Je li Meghan Markle upravo nazvala članove kraljevske obitelji rasistima? "Ona pokušava sve poremetiti ovim intervjuom, pa to je Harryjeva obitelj. Smatram da im trebaju ukinuti titule vojvoda. Pretjerali su s ovim", "Kraljica im treba oduzeti titule, ukloniti Harryja iz oporuke i uskratiti im bilo kakvu financiju potporu. Obitelj to treba zaustaviti, Harryju uopće nije stalo do njih. Meghan je stalo samo do pažnje i novaca", "I ja smatram da bi im titule trebale biti oduzete i sve pogodnosti koje imaju. I točka", "Meghan i Harry su uvreda za ovu zemlju i Njezino veličanstvo", samo su neki od njih.

Princ Harry i Meghan Markle otkrili spol drugog djeteta i termin poroda: ''Što više možemo tražiti?''

Meghan razjasnila zašto je njezinom sinu uskraćena titula princa, Oprah ju je zbog ove tvrdnje gledala u nevjerici!