nije joj svejedno

Pojavila se bizarna teorija da je Brigitte Macron rođena kao muškarac, evo kako je ona reagirala na to

Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Brigitte i Emmanuel Macron (Foto: AFP) Brigitte i Emmanuel Macron (Foto: AFP) Brigitte i Emanuel Macron (FOTO: Getty) Emmanuel Macron, Brigitte Macron (FOTO: Getty) +0 Emmanuel Macron, Brigitte Macron (FOTO: Getty) Galerija

Brigitte Macron planira tužiti časopis koji je objavio priču o tome da je rođena kao muškarac po imenu Jean-Michel Trogneux.

Prva dama Francuske Brigitte Macron našla se na meti teoretičara zavjere, koji tvrde da je rođena kao muškarac.

Pogledaj i ovo Emmanuel Macron Mali je svijet! Francuski predsjednik nije ni slutio da u razred ide s pokćerkom, ona ga baš i nije voljela, a za njega je imala i zanimljiv nadimak

Prema priči koja je u rujnu objavljena u desničarskom francuskom časopisu Faits et Documents, rezultati su to trogodišnje istrage koju su podržali i brojni stručnjaci, a navodi se i njezino "muško" ime, Jean-Michel Trogneux.

Prva dama sada je odlučila podnijeti tužbu protiv pokretača ove bizarne teorije koju su internetom proširili protivnici njezina supruga, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, piše BBC.

Podsjetimo, 68-godišnja Brigitte i 25 godina mlađi Emmanuel vjenčali su se 2007. Upoznali su se kada je on imao svega 15 godina, i to dok mu je ona predavala kao učiteljica u drugoj privatnoj školi u Amiensu, a Brigitte je zbog njega ostavila svojeg prvog supruga Andréa-Louisa Auzièrea, s kojim ima troje djece.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk +20 Tetiana Kundyk - 21 Celebrity Neustrašiva Ukrajinka nije očekivala da će joj se nešto ovakvo dogoditi u Hrvatskoj: "Je li ovo šala?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene