Bilo je svega!

Rodriguez poslije prekida s Lopez uživa punim plućima, za svoj 46. rođendan počastio se spektakularnom proslavom

Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Alex Rodriguez u centar pažnje javnosti je došao 2017. godine kada je prohodao s latino-divom Jennifer Lopez, a prije nje bio je u braku sa ženom koju je navodno godinama varao.

Američki bejzbolaš Alex Rodriguez igrao je 22 sezone u višoj američkoj bejzbolaškoj ligi te je ostvario zavidne rezultate na sportskom polju. Ipak, posljednjih nekoliko godina pažnju javnosti plijenio je zbog veze s latino-divom Jennifer Lopez.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez i Kathryne Padgett Od jedne do druge Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

Rođen je u obitelji imigranata iz Dominikanske Republike u New Yorku, a odrastao je uz polubrata Joea i polusestru Suzy. Kada je imao četiri godine, njegova se obitelj preselila ntrag u Dominikansku Republiku, ne bi li se kasnije trajno preselili u Miami. Još kao dječak trenirao je bejzbol, a kada se počeo profesionalno baviti tim sportom, nitko mu više nije bio ravan. Jedan je od najpoznatijih sportaša svoje generacije na području SAD-a.

Živio je uglavnom povučenim životom do prije nekoliko godina, a s prvom suprugom Cynthijom Crurtis upoznao se u jednoj teretani u Miamiju. Vjenčali su se 2002. godine, a u braku su dobili dvoje djece. Godine 2008. Cynthia je zatražila razvod, a kao razlog je navela emotivno zanemarivanje nje i djece, kao i nekoliko afera koje je ima u braku. Šuškao se da je između ostalog ljubovao i s Madonnom, no kraljica popa to je opovrgnula.

Rodriguez je 2017. godine započeo vezu s pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez, a dvije godine kasnije objavili su zaruke. Često je govorio kako nikada u životu nije upoznao nekog tako jakog kao što je Lopez, a naglašavao je kako je predana majka, obožava svoj posao te je odlična djevojka. U travnju ove godine par je šokirao sve objavom da se razilaze, a ubrzo zatim J.Lo je objavila da se pomirila sa svojom bivšom ljubavi, Benom Affleckom.

Prema pisanjima američkih medija, umirovljeni bejzbolaš neugodno se iznenadio kada je vidio prve fotografije Lopez s Affleckom u svibnju jer se nadao da među njima nije gotovo i da će mu dati novu šansu.

Rodriguez je nedavno objavljivao na Instagramu storyju fotografije s bivšom suprugom Cynthijom Scurtis i otkrio da se druže u teretani. Šuškalo se da to radi kako bi učinio Lopez ljubomornom, no ona baš za to i ne mari.

Rođendansku zabavu ove si je godine pripremio u Italiji, a relativno blizu prije samo koji dan uživala je i J.Lo s Benom Affleckom. Svima želi dokazati da nakon prekida s pjevačicom uživa punim plućima, a na Instagramu je otkrio samo djelić atmosfere. Prije ukrcaja na privatni avion, Alexa su dočekale velike svijetleće brojne njegovih godina, a sve je bilo ukrašeno velikim balonima. Pregršt hrane i litre alkohola bile su neizostavan dio njegova tuluma, a s prijateljima je uživao na jahti vrijednoj 130 milijuna dolara.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 3 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 2 +0 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 1 Celebrity Šokirala je sve objavom da se razvodi nakon sedam godina braka, a odlučeno je i da suprugu isplaćuje pozamašnu svotu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene