Alex Rodriguez je na Instagramu objavio svoje dvije usporedne fotke na kojima je pokazao koliko je smršavio.

Galerija


Dva tjedna nakon što je se doznalo za njegov prekid zaruka s Jennifer Lopez, umirovljeni igrač bejzbola Alex Rodriguez na svojem se Instagramu pohvalio da je smršavio.

Vezani članci Jennifer Lopez i Alex Rodriguez s djecom Zaručnik slavne ljepotice jednom fotkom pokazao koliko voli nju, ali i njezinu djecu iz prethodnog braka Jennifer Lopez Jennifer Lopez sama objavila svoju potpuno golu fotografiju, na sebi ima samo jedan mini detalj!

"Ostavio sam tijelo tate u 2020. godini", napisao je pored svojih usporednih fotografija koje su snimljene u razmaku od pet mjeseci i na kojima se jasno vidi da je izgubio dosta kilograma, a otkrio je i kako mu je to uspjelo.

"Redovito sam vježbao i napokon sam se odrekao čipsa", dodao je.

Alex je pohađao program vježbanja koji traje devet tjedana i košta četiri tisuće dolara, piše Page Six.

"A-Rod je pokazao veliku predanost tijekom našeg programa. Uvijek je na vrijeme dolazio na trening bez obzira na njegov prenatrpan raspored. To je i jedini način za postizanje rezultata", kazao je vlasnik teretane u kojoj je Alex vježbao, Rodrigo Garduno.

Otkrio je i da se program sastoji od treninga visokog intenziteta, kardio vježbi i dizanja utega te da se polaznicima savjetuje da svih devet tjedana ne piju alkohol, pa Alex nakon prekida s J.lo vjerojatno nije tražio utjehu u piću.

Rodriguez i Lopez u vezi su bili više od četiri godine, a on ju je prije dvije godine zaprosio ju je prstenom vrijednim pet milijuna dolara. Prekid su potvrdili zajedničkim priopćenjem za medije u kojem su napisali kako su shvatili da bolje funkcioniraju kao prijatelji, a kasnije se doznalo da ga je inicirala J.lo jer jer su imali previše nerješivih problema.

Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

Sjećate se djevojčice koja je prije 10 godina ukrala pažnju s kraljevskog poljupca? Evo gdje je i kako izgleda ova mala zvijezda danas