Alex Rodriguez s društvom se zabavlja ploveći na luksuznoj jahti nakon što je krajem travnja okončana njegova veza s Jennifer Lopez.

Galerija


Dok njegova bivša zaručnica Jennifer Lopez s Benom Affleckom razgledava kuće, Alex Rodriguez (45) zabavlja se s društvom na luksuznoj jahti. 

Vezani članci Jennifer Lopez i Ben Affleck Najnovijim fotkama su pokrenuli glasine o nevoljama u raju, a sada je otkriven još jedan detalj koji je neke začudio Alex Rodriguez i Cynthia Scurtis Alex Rodriguez pokazao s kim provodi vrijeme nakon raskida zaruka s J.Lo i sve iznenadio, pokušava li je učiniti ljubomornom?

Umirovljeni igrač bejzbola snimljen je kod Saint-Tropeza, francuskog grada koji je omiljeno mjesto za odmor bogatih i slavnih. Bilo je vidljivo da se Alex odlično zabavlja plivajući i spuštajući se se u vodu po velikom gumenom toboganu. 

U crnim kupaćim hlačicama je pokazao i svoje istrenirano tijelo, a u njegovu društvu bile su i zanosne pripadnice nježnijeg spola u bikinijima koje su okidale selfieje s njim i često ga fotografirale. 

Rodriguez se svojim ljetovanjem pohvalio i na Instagramu te otkrio da na ogromnoj, luksuznoj jahti obilazi Europu. "Neka fešta počne", napisao je uz fotografiju. 

Inače, Alex i Jennifer raskinuli su svoje zaruke krajem travnja, a i ranije se šuškalo o njihovu prekidu. Prema pisanjima američkih medija, umirovljeni bejzbolaš neugodno se iznenadio kada je vidio prve fotografije Lopez s Affleckom u svibnju jer se nadao da među njima nije gotovo i da će mu dati novu šansu. 

Rodriguez je nedavno objavljivao na Instagramu storyju fotografije s bivšom suprugom Cynthijom Scurtis i otkrio da se druže u teretani. Šuškalo se da to radi kako bi učinio Lopez ljubomornom, no ona baš za to i ne mari. 

Njihova je veza burna, ali i jako strastvena, ni sami više ne znaju koliko su puta prekinuli i ponovno završili zajedno!

Domaća voditeljica prvo je skrivala da ima dečka, no sada se od njega ne odvaja: "Samo dva sretna klinca koja se jako vole"