Priča filma "Legenda o jeseni" temeljena je na istoimenoj knjizi, a radi se o filmu koji je tijekom godina osvojio srca mnogobrojne publike.

Galerija


Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn, Julia Ormond i Henry Thomas zvijezde su filma "Legenda o jeseni" redatelja Edwards Zwicka iz 1994. godine, a radnja priče temeljena je na istoimenom romanu Jima Harrisona. Radi se o drami koja vješto spaja unutarnja previranja likova sa značajnim svjetskim zbivanjima koja se odvijaju u isto vrijeme.

Vezani članci Jennifer Aniston Zbog jedne fotografije koju je Aniston objavila komentatori na društvenim mrežama uvjereni da je opet s Bradom Angelina Jolie i Brad Pitt Angelina se rješava uspomena na Brada, a od prodaje njegovog poklona mogla bi zaraditi više od 20 milijuna kuna

Priča prati tri brata između kojih su stali rat i jedna žena. William Ludlow kojeg je utjelovio Anthony Hopkins, živi na svom ranču ispod Montana Rockiesa te ondje odgaja svoja tri sina. Najstariji sin Alfred povučen je i savjestan, dok je najmlađi Samuel utjelovljenje idealizma s početka 20. stoljeća. U sredini svega je Tristan (Brad Pitt), mladić divljeg duha i pravi avanturist koji često putuje i obožava istraživati novo. Samuel se u jednom trenutku vraća na ranč, a ova njegova brata zaljube se u njegovu zaručnicu Susannu, no pravi problemi počinju nakon što Prvi svjetski rat uzme pun zamah.

Film je sniman u kanadskom Calgaryju, gradu koji je bio idealan za set zbog suhog vremena. Ironično, producenti su se susreli s rekordnim kišama čim su krenuli sa snimanjem. Ipak, sve je uspješno nastavljeno. Zbog seljenja seta u Kanadu, produkcija filma je uštedjela čak dva milijuna dolara. Redatelju je trebalo čak 17 godina da dođe od ideje do realizacije samoga filma.

Brad Pitt i Julia Ormond za vrijeme snimanja su živjeli u istoj kući. "To je rezultiralo tako dobrom seksualnom tenzijom koju publika vidi na filmu. Samo ću to reći", rekao je poznati ljepotan kasnije ujednom intervjuu. Zanimljivo, u ovom filmu Pitt i Ormond glume likove sličnih godina, dok u filmu "Neobična priča o Benjaminu Buttonu" Brad glumi Julinija oca. Brad Pitt najviše je profitirao od ovoga filma u smislu karijere, obzirom da je bio tek na počecima.

Tristana Ludlowa je trebao glumiti Johnny Depp, no tu ulogu je odbio i kasnije je rekao kako nije požalio jer su sjajni glumci odradili posao kako treba.

Ovo su zvijezde koje su u karanteni dobile kilograme viška i to im nimalo ne smeta, rado su se s tim i pohvalili