kakav talent!

Šokirao je javnost priznavši da ne zna gdje mu je kći, no fanovi ga obožavaju zbog ovakvih poteza: "Veliko poštovanje"

Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) +0 Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Galerija

Oskarovac Anthony Hopkins oduševio je brojne obožavatelje pokazavši za koga svira klavir.

Slavni glumac Anthony Hopkins (82) svojedobno je otkrio kako je njegova majka htjela da postane koncertni pijanist, no on je imao druge planove. 

Pogledaj i ovo Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) ne pričaju više od 20 godina Svi su se šokirali kada je legendarni glumac priznao da ne zna gdje mu je jedina kći, za njega je ta priča odavno završena

Iako je odabrao glumu, Hopkins je pokazao na Instagramu koliko je vješt na klaviru. "Niblo se brine da ostanem zdrav, a u zamjenu zahtijeva da ga zabavljam...mačke", napisao je oskarovac pokraj videa na kojem svira s mačkom u krilu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niblo is making sure I stay healthy and demands I entertain him in exchange... cats 🤷🏼‍♂️

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

Njegova objava je u samo nekoliko minuta izazvala oduševljenje brojnih obožavatelja. "Tako slatko", "Pazite na sebe", "Divno sviraš klavir", "To je bilo tako lijepo i smirujuće", "Jedan od najvećih umjetnika našeg vremena. Veliko poštovanje", "Bilo je stvarno dobro", komentirali su. Oskarovac često dijeli snimke na Instagramu, a u dosta njih mu društvo pravi upravo njegov mačak. 

Inače, Hopkins je bio nominiran za najboljeg sporednog glumca na ovogodišnjim Oscarima za ulogu u filmu "Two Popes" u kojem je svirao klavir. 

Glumac je svojedobno šokirao javnost rekavši kako uopće ne komuncira s kćeri Abigail Harrison i ne zna ima li unučad. Nakon izazvane drame, Hopkins je stao ju obranu samoga sebe i istaknuo da njegove izjave nisu bile bezosjećajne i hladne, nego je jednostavno naučio živjeti s kćerkinom odlukom da ne želi biti dio njegova života.

"Ne, nisam bio hladan. Njezina odluka je samo njezina. Znate, učinio sam sve kako sam najbolje znao, ali OK, ako netko ne želi biti dio mog života, u redu. Neka ide i radi što god želi. Nemam nikakve uspomene. Želim joj sve najbolje, ali ne želim pričati o svojoj kćeri. Ta priča je za mene završena" , zaključio je. 

 

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio, Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) +1 Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Celebrity Ono kad sretneš staru ljubav: Ljepotica u šetnji s dečkom srela bivšeg koji joj je u trenu skinuo osmijeh s lica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene