Mark Billy Billingham neko je vrijeme radio kao tjelohranitelj Angeline Jolie i Brada Pitta, kojih se i danas još uvijek dobro sjeća.

Galerija


Bivši pripadnik Australske pukovnije specijalnih zračnih snaga, poznatih i kao SAS, Mark Billy Billingham radio je i kao jedan od tjelohranitelja nekad moćnih, danas bivših holivudskih supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta, a sada je tom iskustvu odlučio i javno progovoriti.

Vezani članci Brad Pitt Dok je čitav svijet brujao o njegovoj skandal vezi, on je po pet sati dnevno sjedio na šminkanju zbog ove uloge Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom Kako danas izgledaju djeca Angeline Jolie i Brada Pitta koja su odrasla pred očima javnosti?

Danas 55-godišnji Mark otkrio je kako mu je s Angelinom i Bradom i njihovom djecom bilo stvarno sjajno, tijekom svih 18 mjeseci koliko je s njima proveo. U tom razdoblju imao je jedan zadatak koji je bio važniji i prioritetniji od svih ostalih, a to je bila sigurnost njihovo šestero djece.

"Najviše sam se brinuo hoće li ih netko pokušati oteti, zbog novca bi to netko mogao učiniti. Angie i Brad vodili su brigu o tome tko se kreće oko njihove djece", izjavio je u intervjuu za Woman's Day.

Dodao je i kako ga je jedan detalj posebno iznenadio.

"Jedina stvar koja me iznenadila tijekom suradnje s njima bio je način na koji upravljaju vremenom, kako imaju dovoljno vremena za obitelj, za posao, pa sve do bavljenja dobrotvornim aktivnostima", priznao je Mark, koji je je čuvao i neke druge zvijezde s A-liste poput glumca Toma Cruisea i manekenke Kate Moss.

Angelina i Brad zaljubili su se na snimanju filma "Mr. & Mrs. Smith" dok je on još bio u braku s glumicom Jennifer Aniston, koju je naposljetku i ostavio zbog fatalne Angie.

Vjenčali su se na imanju u Francuskoj 2014. godine nakon deset godina veze, a dvije godine kasnije pokrenuli su razvod, koji još uvijek nije službeno finaliziran te vode borbu za skrbništvo nad djecom.

Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?