Hit koji se čeka

Obožavatelji "Seks i grada" došli na svoje: Slavni producent nakon New Yorka ispisao je ljubavno pismo Parizu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za razliku od serije "Seks i grad", koja je svojevrsno ljubavno pismo New Yorku, u novoj Starovoj seriji zvijezda je Pariz.

Obožavatelji serije "Seks i grad" dobro znaju ime Darren Star, a radi se o producentu koji potpisuje i originalni "Beverly Hills 90210" te "Melrose Place".

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Najnoviji je njegov uradak serija "Emily in Paris", koja je jedna od najiščekivanijih na Netflixu ove jeseni, barem kod pripadnica ljepšeg spola. Serija stiže 2. listopada, a evo što sve znamo o njoj nakon što je objavljen najavni video.

Glavna zvijezda nove serije je glumica Lily Collins, koju znamo i po romantičnoj komediji "Love, Rosie". Radnja serije prati djevojku koja se iz Chicaga seli u Pariz zbog nevjerojatne poslovne ponude, no ne ide joj sve baš tako glatko.

"Emily nije sasvim oduševljena Francuzima koje sreće nakon preseljenja u Pariz. Ona je djevojka iz Amerike koja ne razumije francuski jezik, a njezina tvrdnja da je uvijek najbolje sve riješiti na američki način polako pada u vodu", ispričao je nedavno producent Star. "Emily uči iz vlastitih pogrešaka i to joj potpuno mijenja pojam uspješnosti", zaključio je producent.

Za razliku od serije "Seks i grad", koja je svojevrsno ljubavno pismo New Yorku, u novoj Starovoj seriji zvijezda je Pariz. "Vremena su se promijenila, a Pariz je grad koji je jako fotogeničan. Nove tehnologije i ulice Pariza jako su bitan faktor nove serije", kaže Darren Star.

Kate Walsh, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Ashley Park, William Abadie i Arnaud Viard samo su neka od glumaca koje ćemo gledati u, kako se čini, najnovijem jesenskom hitu koji će sigurno osvojiti srca obožavatelja diljem svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene