Za Chrisom Nothom i u sedmom desetljeću luduju žene diljem svijeta.

Galerija


Christopher David Noth, popularniji kao Chris Noth, proslavio se ulogom zločestog dečka.

Vezani članci Slika nije dostupna Prije 15 godina emitirana je prva epizoda kultne serije 'Seks i grad'! Slika nije dostupna I nakon 15 godina: Faca je uvijek Faca!

I to ne bilo kojeg, već onog za kojim su ludovale žene diljem svijeta. Govorimo o ulozi nestašnog Face u kultnoj seriji "Seks i grad", koji je poprilično namučio glavnu junakinju Carrie Bradshaw prije nego što je shvatio da je ona žena njegova života.

Danas 64-godišnji glumac i u stvarnom životu bio je na glasu kao veliki zavodnik te su mnogi mislili, kao i za Clooneyja, da će ostati vječni neženja. Ipak, 2002. godine dogodio mu se fatalni susret sa sadašnjom suprugom Tarom Lynn Wilson, no par se vjenčao tek 10 godina kasnije.

Naime, Chris je suvlasnik glazbenog kluba The Cutting Room, u čijem je baru radila Tara kada ju je ugledao. Par je 2008. godine dobio i sina Oriona, a vjenčanje je održano 2012. godine.

Iako je ludo zaljubljen u suprugu, glumac je vješto skriva od medija te se golupčići gotovo nikad ne pojavljuju zajedno na službenim događanjima. Ipak, postoji nekoliko fotografija iz prošlosti te tu i tamo koja s njegovih društvenih profila na kojima se nalazi i Tara, koja je i dan danas vrlo atraktivna. A za Chrisom i u sedmom desetljeću luduju žene diljem svijeta te se slažu kako i dalje ima "ono nešto".

Tako je to kada te obilježi upečatljiva uloga...