uskoro će se sve znati

Svi se slažu da je savršeno utjelovila princezu Dianu, a novi video otkrio je pitanje koje je svima zapelo za uho

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film "Spencer" u kinima će se pojaviti uskoro, a brojni kritičari istaknuli su kako je Kristen Stewart savršeno odglumila princezu Dianu. Objavljen je i novi trailer filma.

Novi, službeni trailer filma "Spencer" koji prati Kristen Stewart u ulozi princeze Diane oduševio je brojne njezine fanove, a isječci iz filma otkrili su nekoliko ključnih detalja.

Pogledaj i ovo showbuzz Vječna inspiracija Mnogi već sad vjeruju da će baš ona princezu Dianu utjeloviti bolje od svojih 10 prethodnica, a pamtite li ih uopće sve?

Sudeći po scenama koje su u nekoliko minuta obišle čitav svijet, Kristen će pokazati kako se princeza Diana nosila s britanskom kraljevskom obitelji, ali će i dati do znanja koliko joj je teško bilo uklopiti se. Kraljica Elizabeta II. Diani nije bila naklonjena, barem ne po onome što se da protumačiti iz trailera, a jednako su je tretirali i ostali članovi kraljevske obitelji.

"Hoće li me oni ubiti?", pitala je Diana na kraju trailera, a upravo to pitanje mnogima je zapelo za uho. O čemu se sve točno radit publika će imati priliku vidjeti 5. studenog, kada film dolazi u kina.

Prema riječima kritičara i pisanju britanskih medija Kristen je savršeno odigrala lik pokojne princeze, a sličnost s njom je nevjerojatna.

Snimanje je završeno početkom ove godine, a dosad je bilo objavljeno nekoliko promotivnih fotografija, kao i prvi trailer. Scenarij je napisao Britanac Steven Knight, poznat kao jedan od tvoraca serije "Peaky Blinders", a prati trenutke u kojima je Diana shvatila da je odavno trebala skrenuti s puta koji ju vodio do trona.

Redatelj filma Pablo Larrain objasnio je prethodno kako se drama neće baviti Dianinom tragičnom smrću, već se usredočiti na njezin odnos s kraljevskom obitelji i na ljubav koju je gajila prema prinčevima Williamu i Harryju.

"Odlučili smo ući u priču o identitetu i o tome kako žena odlučuje da ne želi biti kraljica", izjavio je.

Kada je vijest o filmu prvi put objavljena društvene su mreže preplavili komentari o Kristeninoj ulozi, a Pablo je objasnio kako su izabrali američku glumicu jer je jedna od najvećih glumica današnjice.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene