Kristen Stewart snima film "Spencer", u kojem joj je pripala uloga princeze Diane.

Galerija


I dok svi željno iščekuju novi biografski film o pokojnoj princezi Diani naziva "Spencer", s njegova seta pojavile su se nove fotografije glavne glumice Kristen Stewart koje izazivaju nevjericu i postavljaju pitanje kako je moguće da joj toliko nalikuje.

Vezani članci Princeza Diana i princ Charles Svi jedva čekaju novi film o princezi Diani, ali pojedinci već strepe i priča se da im se nikako neće svidjeti Princeza Diana Objavljena prva fotografija problematične glumice u ulozi princeze Diane: ''Sjajno ju je skinula, pa identične su!''

Tako u novim promotivnim scenama 30-godišnja zvijezda "Sumrak sage" izgleda gotovo identično kao princeza od Walesa, odjevena u blejzer kariranog uzorka koji je s vremenom postao jedan od Dianinih najpoznatijih modnih kombinacija.

Snimanje filma već se nekoliko tjedana odvija u Njemačkoj, a njegova radnja trebala bi biti usredotočena na "kritični" božićni vikend s početka 90-ih godina kada je Diana donijela konačan zaključak da njezin brak s princem Charlesom ne funkcionira. Pratit će dakle njegov raspad, a većina scena snima se u dvorcu Marquardt u Potsdam, koji je inače dvostruko veći nego onaj na engleskom imanju Sandringham u kojem su se stvarni događaji navodno odvijali.

Kažemo navodno jer kraljevski biografi Robert Jobson i Ingrid Seward tvrde da je Diana prestala dolaziti u Sandringham prije razdoblja u koje je radnja drame smještena.

Njihovi komentari nastavili su niz oštrih kritika serije "The Crown", za koju su brojni političari, stručnjaci i prijatelji kraljevske obitelji upozorili da izvrće pravu istinu

Scenarij za film "Spencer" napisao je Steven Knight, koji je zaslužan i za scenarij hit-serije "Peaky Blinders", a prati priču od trenutka kada je Diana shvatila da mora skrenuti s puta koji bi ju jednog dana eventualno odveo do kraljevskog trona i funkcije kraljice.

Vjenčanice ove dame svi se sjećaju i nakon 30 godina, a njihova ljubavna priča završila je tužbom od 100.000 dolara

Prije 30 godina tepali su joj da nema ljepše glumice od nje, a onda se suočila s dijagnozom koja joj je promijenila izgled i život