Bit će zanimljivo

Pogledajte zbog čega su ove scene dirnule svijet te malo koga ostavile ravnodušnim i zašto svi očekuju pravi spektal

Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: AFP) +3 Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Galerija

Premijera filma "Spencer" zakazana je za 5. studenog ove godine, a sada je konačno objavljen i prvi trailer koji je malo koga ostavio ravnodušnim.

Objavljen je prvi dugoočekivani trailer filma "Spencer" u kojem su gledatelji po prvi puta mogli vidjeti, ali čuti glumicu Kristen Stewart u ulozi pokojne princeze Diane, a sudeći prema komentarima ostali su i više nego dirnuti.

Pogledaj i ovo Princeza Diana A činilo se kao bajka Procurili nepoznati detalji potresnog svjedočanstva princeze Diane: "Teško je sada dočarati šok, gađenje i čuđenje"

Emotivni isječak koji traje nešto više od jedne minute najava je filma čija je radnja smještena u 1991. godinu, točnije u božićno vrijeme kada se brak princeze Diana i princa Charlesa uistinu počeo raspadati nakon glasina o nevjeri i razvodu.

Scene prikazuju i kako kraljevska obitelj pozira za svoj godišnji božićni portret, kako Dianu proganjaju paparazzi i kako trči imanjem Sandringham u žutoj haljini. Posebno je emotivan dio kada Diana plače, a pokraj nje je i princ Charles kojeg je utjelovio Jack Farthing.

Prema riječima kritičara i pisanju britanskih medija Kristen je savršeno odigrala lik pokojne princeze, a sličnost s njom je nevjerojatna.

Snimanje je završeno početkom ove godine, a dosad je bilo objavljeno tek nekoliko promotivnih fotografija. Scenarij je napisao Britanac Steven Knight, poznat kao jedan od tvoraca serije "Peaky Blinders", a prati trenutke u kojima je Diana shvatila da je odavno trebala skrenuti s puta koji ju vodio do trona.

Redatelj filma Pablo Larrain objasnio je prethodno kako se drama neće baviti Dianinom tragičnom smrću, već se usredočiti na njezin odnos s kraljevskom obitelji i na ljubav koju je gajila prema prinčevima Williamu i Harryju.

"Odlučili smo ući u priču o identitetu i o tome kako žena odlučuje da ne želi biti kraljica", izjavio je.

Kada je vijest o filmu prvi put objavljena društvene su mreže preplavili komentari o Kristeninoj ulozi, a Pablo je objasnio kako su izabrali američku glumicu jer je jedna od najvećih glumica današnjice.

"Kristen može biti puno toga, vrlo tajanstvena i vrlo krha, a u konačnici i vrlo snažna, što nama treba. Kombinacija tih elemenata me na potaknula da pomislim na nju", zaključio je.

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene