Chadwick Boseman nominiran je za Zlatni globus i nagradu SAG za svoje uloge u filmovima "Ma Rainey’s Black Bottom" i "Da 5 Bloods".

Galerija


Chadwick Boseman preminuo je 28. kolovoza 2020. u 44. godini života od karcinoma debelog crijeva, a mnogima je teško povjerovati da glumca više nema. 

Vezani članci Michael B. Jordan i Lori Harvey - 3 Ne odvaja se od seksi djevojke, ali ni od čaše s pićem, no čini se da je ipak nekako uspio sve izbalansirati... Sharon Tate i Roman Polanski Iznenadne i tragične smrti ovih zvijezda šokirale su svijet, a njihove nevjerojatne životne priče i danas intrigiraju javnost

Chadwick je nominiran za Zlatni globus za svoju ulogu Leveea u mjuziklu "Ma Rainey's Black Bottom". Usto je ušao u povijest jer je dobio četiri nominacije za filmove "Ma Rainey's Black Bottom" i "Da 5 Bloods" za nagradu SAG. 

Prošlog tjedna mu je Michael B. Jordan, koji je s njime glumio u akcijskom hitu "Crna pantera", posvetio objavu na Instagramu zbog velikih postignuća. "4. I dalje postavljaš ljestvicu više. Nedostaješ mi, veliki prijatelju", napisao je Michael. 

S njegovim se riječima slažu mnogi obožavatelji, prijatelji i kolege, ali ne samo kad je riječ o glume nego i što se tiče etike i integriteta pokojnog Chadwicka. Inače, Boseman i Jordan znali su se i prije nego što su surađivali i na filmu o Marvelovu superjunaku "Crnoj panteri". Zbližili su se na snimanjima sapunice "Sva moja djeca". 

Nastavak "Crne pantere" je u pretprodukciji, a većina ljubitelja Marvelovih filmova ističe da će im Chadwick nedostajati u tom filmu.