Taylor Simone Ledward supruga je tragično preminulog glumca Chadwicka Bosemana, a par je pet godina bio u vezi. Vjenčali su se u tajnosti krajem prošle godine.

Galerija


Američki glumac Chadwick Boseman umro je u 43. godini od raka debelog crijeva s kojim se borio pune četiri godine, a brojne kolege šokirane su vijestima o njegovoj smrti te se putem društvenih mreža opraštaju od glumca.

Vezani članci Chadwick Boseman - 1 Iako ga više nema, ulazi u povijest s postignućima nakon smrti, a njegov prijatelj posvetio mu je dirljivu objavu Sharon Tate i Roman Polanski Iznenadne i tragične smrti ovih zvijezda šokirale su svijet, a njihove nevjerojatne životne priče i danas intrigiraju javnost

Boseman je preminuo u svom domu, a posljednje je trenutke proveo u krugu najuže obitelji. Uz njega je bila i supruga Taylor Simone Ledward, s kojom se glumac u tajnosti vjenčao nekoliko mjeseci prije smrti. Chadwick je Taylor zaprosio u listopadu prošle godine, a vjenčali su se pred uskim krugom obitelji i prijatelja nekoliko tjedana prije nego što se njegova bolest pogoršala, piše Mirror.

Sve dok mu nije postala redovita pratnja na crvenim tepisima, Chadwick i Taylor su krili detalje svoje veze. Taylor je pjevačica koja je 2014. godine na Sveučilištu Pomona u Kaliforniji završila Glazbenu akademiju, a tijekom studija je bila glavna vokalistica lokalnog jazz benda.

Vezu s holivudskim glumcem potvrdila je 2015. godine, a u to su ih vrijeme i prvi put uhvatili zajedno.

Javnost je tek nakon Chadwickove smrti saznala da su mu rak debelog crijeva dijagnostivirali godinu dana nakon što je započeo vezu s Taylor. Ona je uz njega ostala do samoga kraja, a par nikada nije skrivao koliko su zaljubljeni. Članovi obitelji, prijatelji i brojne kolege komentirali su da su Chadwick i Taylor bili presretni zajedno, čak i u teškim trenucima.

Posljednji put su se zajedno u javnosti pojavili na NBA utakmici u Chicagu u veljači ove godine. 

Nevinim komentarom na njezinu seksi fotografiju slučajno otkrio ono o čemu se šuška već mjesecima