Courteney Cox je na Instargamu objavila video u kojem s Edom Sheeranom izvodi legenadrnu plesnu rutinu Monice i Rossa Gellera iz serije "Prijatelji".

Galerija


Nedugo nakon što je publici premijerno prikazana nova epizoda serije "Prijatelji", Courteney Cox je na Instagramu predstavila novoga plesnog partnera - Eda Sheerana.

Vezani članci Prijatelji okupljanje ''Prijatelji'' poslije 17 godina u studiju koji ih je proslavio, pogledajte njihove reakcije, a i detalj koji su otkrili o Rossu i Rachel! Serija Prijatelji Omiljeni par s malih ekrana ima zanimljivu priču u stvarnom životu, a sve su otkrili nakon detaljnog istraživanja

Njih dvoje su u kratkom videu izveli kultni ples brata i sestre Geller iz školskih dana, koji je odmah postao hit na Instagramu.

Zvijezda serije "Prijatelji" izvela je plesnu scenu koju je prije gotovo 20 godina otplesala sa svojim televizijskim bratom, Rossom Gellerom, kojega u seriji glumi David Schwimmer.

Cox i Sheeran su videozapis podijelili na svojim Instagram profilima, a njihova izvedba pregledana je nekoliko milijuna puta.

Kultni ples je iz desete epizode šeste sezone "Prijatelja", emitirane 16. prosinca 1999. U toj epizodi Ross i Monica žarko žele nastupiti pred kamerama u novogodišnjoj večeri Dicka Clarka, uvjereni da će u tomu i uspjeti oživljavajući nešto što nazivaju 'plesnom rutinom' iz svojeg djetinjstva.

Epizoda se upravo zbog te scene naziva "The One With The Routine".

Za sve koji se pitaju zbog čega Monicin i Rossov rutinski ples nije repriziran u sklopu posebnog okupljanja, redatelj Ben Winston pojašnjava da je bio predviđen, no u konačnici se zvijezde nisu mogle prisjetiti pokreta iz te plesne scene i nisu bile voljne izvesti ga ponovno pred publikom.

Na Winstonovo pitanje bi li voljeli izvesti rutinski ples pred publikom i Schwimmer i Cox su mu gotovo uglas odgovorili: "Ajme, molim te ne tjeraj nas na to."

No Courtney Cox ipak je odlučila obožavatelje počastiti rutinskim plesom, ali s novim partnerom, Edom Sheeranom s kojim je dugogodišnja prijateljica.

Courteney je, naime, od 2013. godina u sretnoj vezi s Johnnyjem McDaidom, članom benda Snow Patrol, a upoznao ih je zajednički prijatelj - Sheeran. Prije njega bila je u braku s glumcem Davidom Arquetteom, s kojim je dobila danas 17-godišnju kćer Coco.

(Hina)

Sonja Kovač podigla temperaturu fotografijom u oskudnom topiću koji joj je jedva obuzdao grudi

Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom teško je ikome mogla promaknuti