David Schwimmer je prilikom emitiranja specijalne epizode serije "Prijatelji" otkrio da je bio zaljubljen u Jennifer Aniston.

Galerija


Obožavatelji jedne od najpopularnijih serija svih vremena, legendarnih "Prijatelja" konačno su dočekali ono što su čekali gotovo 20 godina, njihova omiljena ekipa ponovno se okupila u posebnoj epizodi i sve razveselila, ali i duboko dirnula.

Vezani članci Serija Prijatelji "Prijatelji" se vraćaju na ekrane nakon 17 godina, evo koliko se od tada promijenila ova najdraža šestorka! Jennifer Aniston Jennifer Aniston raspametila milijune obožavatelja na Instagramu, potvrdila jednu dugoiščekivanu vijest!

Specijal je potrajao 105 minuta, a Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc i Matthew Perry našli su se zajedno pred kamerama prvi put nakon 2004. godine. Tom prilikom ekipa se uz pomoć slavnog voditelja Jamesa Cordena prisjetila najboljih trenutaka sa snimanja i to čitajući scenarij, igrajući igre pogađanja. Pridružili su im se neki slavni obožavatelji poput Lady Gage, Mindy Kaling i Davida Beckhama, a pojavili su se i neki glumci koji su gostovali u seriji kao što su Tom Sellcek, Reese Witherspoon i Maggie Wheeler.

A ono što će mnogi zasigurno ponajviše pamtiti je priznanje Davida Schwimmera da je i u stvarnom životu bio zaljubljen u Jennifer Aniston, baš kao što su to bili njihovi likovi Ross i Rachel.

"U prvoj sezoni sam bio jako zaljubljen u Jen. Ali bilo je to poput dva broda koji se neprestano mimoilaze jer je netko uvijek bio u vezi. I nikada nismo prešli tu granicu", izjavio je David.

"Sjećam se da sam rekla Davidu: 'Bit će ružno ako ćemo prvi put zajedno biti na nacionalnoj televiziji. Prvi put smo se poljubili u onom kafiću, sli mi smo svu svoju ljubav i obožavanje jedno drugoga usmjerili u Rossa i Rachel", dodala je Jennifer.

Šuput drastično promijenila imidž, a goli trbuh samo dva mjeseca nakon poroda i ne pokušava sakriti

Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate