Nagrađivana serija "The Crown" prati život kraljice Elizabete, a četvrta sezona prikazat će njezin odnos s Marharet Thatcher i princezom Dianom.

Galerija


Netflixova serija "The Crown" od prve je sezone neupitni hit, a priča prati život britanske kraljice Elizabete otkako je preuzela tron pa do danas. Objavljena je prva službena najava serije s datumom prikazivanja. "The Crown" se tako na male ekrane vraća 15. studenog ove godine, a sudeći prema najavnom videu, obožavatelji će biti oduševljeni.

Vezani članci Gillian Anderson i Peter Morgan Pukla ljubav nakon što su zajedno snimili hit-seriju o kojoj priča cijeli svijet, ne zna se što im je presudilo Princ Charles i Camilla Parker Bowles u Hrvatskoj Kraljevska obitelj šalje božićne čestitke duže od 100 godina, a nekima je najzanimljivija baš ona iz Hrvatske

Kroz prve tri sezone saznali smo brojne detalje o braku kraljice Elizabete i princa Philipa, njihove uspone i padove, ali i sve situacije s kojima se kraljica trebala suočiti nakon očeve smrti. Serija se osvrnula na kraljičinu sestru, princezu Margaret, nasljednika krune princa Charlesa te Kraljicu majku.

Nova sezona dovodi zanimljive likove. Emma Corrin utjelovit će nikad prežaljenu princezu Dianu, a premijerku Margaret Thatcher glumit će Gillian Anderson. Olivia Colman se ponovno vraća u ulozi kraljice, a britanski mediji već odavno bruje o tome da je ulogu sjajno odradila i dosad.

Četvrta sezona hvaljene i nagrađivane serije "The Crown" prikazat će kraljičin odnos sa "Željeznom lady" te romansu princeze Diane i princa Charlesa od samih početaka pa sve do vjenčanja.

Utegnula se u uski korzet i jedva održala obline na mjestu, a dečko nije prestajao zuriti u dekolte