po istinitom događaju!

Pamtimo je kao suprugu mafijaškog šefa, a sad će utjeloviti prvu damu u seriji o seks-skandalu američkog predsjednika

Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) +0 Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Galerija

Edie Falco glumit će Hilary Clinton u novoj sezoni serijala "American Crime Story" koja će pratiti seks-skandal Billa Clintona i Monice Lewinsky.

Zvijezda kultne serije "Obitelj Soprano" Edie Falco glumit će Hilary Clinton u novom dijelu popularne kriminalističke serije "American Crime Story", prenosi Collider.

Pogledaj i ovo Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Dugo ih nismo vidjeli! Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama

Glumica koju pamtimo kao suprugu šefa mafije Carmelu Soprano, sada će utjeloviti bivšu prvu damu SAD-a i to u priči o seks-skandalu Billa Clintona i Monice Lewinsky. Nove sezona serije temelji se na knjizi bivšeg pisca časopisa New Yorker Jeffreyja Tobina "Ogromna zavjera: stvarna priča o seksualnom skandalu koji je gotovo srušio predsjednika".

Poznato je i da će Clintona utjeloviti Clive Owen, dok je uloga njegove ljubavnice i bivše pripravnice u Bijeloj kući pripala Beanie Feldstein. Lindu Tripp, Monicinu bivšu kolegicu koja je snimila razgovore te omogućila da se razotkrije afera s tadašnjim predsjednikom, utjelovit će glumica Sarah Paulson, a Annaleigh Ashford glumit će Paulu Jones.

Zanimljivo je i da je Lewinsky jedna je od producentica nove sezone koja će nositi naziv "Impeachment: American Crime Story".

I prve dvije sezone serijala bavile su se istinitim događajima koji su potresli Sjedinjene Države, točnije suđenjem OJ Simpsonu i ubojstvom dizajnera Giannija Versacea, a osvojile su ukupno 16 nagrada Emmy. Nova sezona serije trebala bi biti prikazana do kraja ove godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +1 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene