Edie Falco glumit će Hilary Clinton u novoj sezoni serijala "American Crime Story" koja će pratiti seks-skandal Billa Clintona i Monice Lewinsky.

Galerija


Zvijezda kultne serije "Obitelj Soprano" Edie Falco glumit će Hilary Clinton u novom dijelu popularne kriminalističke serije "American Crime Story", prenosi Collider.

Vezani članci Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Seks-skandal iz Bijele kuće u središtu zbivanja treće sezone "American Crime Story" Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Gnjevna Monica Lewinsky prekinula intervju zbog pitanja o Clintonu: "Žao mi je, ali ovo neće ići"

Glumica koju pamtimo kao suprugu šefa mafije Carmelu Soprano, sada će utjeloviti bivšu prvu damu SAD-a i to u priči o seks-skandalu Billa Clintona i Monice Lewinsky. Nove sezona serije temelji se na knjizi bivšeg pisca časopisa New Yorker Jeffreyja Tobina "Ogromna zavjera: stvarna priča o seksualnom skandalu koji je gotovo srušio predsjednika".

Poznato je i da će Clintona utjeloviti Clive Owen, dok je uloga njegove ljubavnice i bivše pripravnice u Bijeloj kući pripala Beanie Feldstein. Lindu Tripp, Monicinu bivšu kolegicu koja je snimila razgovore te omogućila da se razotkrije afera s tadašnjim predsjednikom, utjelovit će glumica Sarah Paulson, a Annaleigh Ashford glumit će Paulu Jones.

Zanimljivo je i da je Lewinsky jedna je od producentica nove sezone koja će nositi naziv "Impeachment: American Crime Story".

I prve dvije sezone serijala bavile su se istinitim događajima koji su potresli Sjedinjene Države, točnije suđenjem OJ Simpsonu i ubojstvom dizajnera Giannija Versacea, a osvojile su ukupno 16 nagrada Emmy. Nova sezona serije trebala bi biti prikazana do kraja ove godine.

Stari li ona uopće? Jedna od najljepših Hrvatica na fotografiji staroj 15 godina izgleda isto kao danas

Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena