Monica Lewinsky (Foto: Getty Images)
Monica Lewinsky (Foto: Getty Images)

Bivša pripravnica u Bijeloj kući Monica Lewinsky jedna je od producentica nove sezone serijala pod nazivom "Impeachment: American Crime Story".


Treća sezona popularnog serijala "American Crime Story" bavit će se seks-aferom između Monice Lewinsky i bivšega američkog predsjednika Billa Clintona, zbog koje je gotovo odstupio s funkcije, objavio je u utorak na prezentaciji na Beverly Hillsu predstavnik FX Networksa.

Vezani članci Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Gnjevna Monica Lewinsky prekinula intervju zbog pitanja o Clintonu: "Žao mi je, ali ovo neće ići" Ariana Grande (Foto: Getty Images) Biskup šokirao ponašanjem na sahrani: Pjevačicu grlio, dodirivao joj grudi i šalio se na njezin račun

Bivša pripravnica u Bijeloj kući Monica Lewinsky jedna je od producentica nove sezone serijala pod nazivom "Impeachment: American Crime Story".

Snimanje bi trebalo započeti u veljači iduće godine, a u Sjedinjenim Državama premijerno će se prikazati 27. rujna 2020.

Izvršnog producenta Ryana Murphyja na izbor teme nadahnuo je bestseller Jeffreya Tobina iz 1999. godine "A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal that Nearly Brought Down a President". Scenarij će napisati Sarah Burgess.

Monicu Lewinsky u serijalu će glumiti Beanie Feldstein ("Booksmart", "Lady Bird"), a Lindu Tripp, njezinu bivšu kolegicu koja je snimila razgovore te omogućila da se razotkrije afera s tadašnjim predsjednikom, utjelovit će glumica Sarah Paulson ("Glass", "Ocean's 8"). Annaleigh Ashford glumit će Paulu Jones.

Druga Tobinova knjiga "The Run of His Life: The People v. O. J. Simpson," poslužila je kao predložak za prvu sezonu serijala "The People vs OJ Simpson", koju su i publika i kritika odlično prihvatili, a glumci Cuba Gooding Jr. i Sarah Paulson za uloge su nagrađeni nagradama Emmy.

I prve dvije sezone serijala "American Crime Story" bavile su se istinitim događajima koji su potresli Sjedinjene Države, a osvojile su ukupno 16 nagrada Emmy.

(Hina)